Tragédia

„Sosem fogjuk túltenni magunkat mindezen" – összetört a család a kétgyermekes anya halála után

L.A.

Létrehozva: 2024.09.17.

Hatalmasat hibáztak az orvosok. Az asszony még ma is élhetne, ha időben kezelik.

Az 51 éves, brit Jessica Bonnert húsevő baktérium támadta meg, de az orvosok már csak túl későn jöttek rá, hogy mi okozza a tüneteit. Egy vizsgálat most kimutatta, hogy valószínűleg még ma is életben lenne, ha hamarabb kezdik kezelni a tüneteit. Jessica tavaly októberben került a birminghami Good Hope Kórházba, miután kismedencei fájdalmai voltak. A fájdalmat mióma okozta, amely az anyaméhben vagy az anyaméh körüli nem rákos daganatok orvosi elnevezése.

Jessica méh- és petefészek-eltávolításon esett át, de másnap belázasodott, a pulzusa pedig gyors volt. Az ezt követő napon egy CT-vizsgálat bélperforáció gyanúját mutatta ki, amely sürgős műtétet igényelt. Ekkor már túl késő volt – Jessica állapota tovább romlott, és október 8-án meghalt.

Egy vizsgálat megállapította, hogy a méheltávolítás során bekövetkezett bélperforáció következtében szepszis alakult ki nála, végül ebbe halt bele – habár halála elkerülhető lett volna a gyors beavatkozással, amire azonban csak másnap került sor.

Jessica szerelme, Jason Large, valamint fiai, Corey Wilson és Shakil Stevens azóta is hihetetlen fájdalmat élnek át.

Corey így nyilatkozott a The Sunnak:

Szinte lehetetlen szavakat találni erre a fájdalomra, amit anya halála miatt érzünk. Amikor a kórházban elkezdték műteni, sosem gondoltuk, hogy már nem jön haza. Szörnyű volt látni őt azokban az utolsó napokban, és annyira tehetetlenek voltunk... Szerintem sosem fogjuk túltenni magunkat azon, hogy így kellett elvesztenünk. Különösen nehéz, hogy még ma is velünk lehetne, ha időben kezelik. Bármit megtennénk, hogy visszakapjuk.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek