Bántalmazás

Kidobta a mozgó autóból az 1 éves lányát az anya, sokkoló részletek

L.A.

Létrehozva: 2024.09.15.

A horroranyának nem tetszett a gyerek viselkedése.

Gyermekbántalmazás és elhanyagolás miatt vádat emeltek egy floridai anya ellen, miután állítólag kilökte egyéves lányát az autójából.

sziréna, rendőr, rendőrség
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az eset szeptember 5-én történt a floridai Hialeah-ban. Az esetet kamerák is rögzítették, először pedig úgy tűnt, mintha a kislány csupán kiesett volna az autóból.

A videón egy szemtanú látható, aki telefonál, a kezében tartja a kisgyermeket. Bár az anya a történtek után továbbhajtott, mégis visszament a kicsiért. Tasshay Mills elmondta, hogy a gyermek az övé, majd erőszakosan kimarta a nő kezéből a sérült lányt. Az anya ezután elmenekült a helyszínről.

A Mills ellen kiadott elfogatóparancs szerint egy másik nő – aki akkor az autóban ült a nővel és gyerekével – azt mondta, hogy a kisgyermek sampont öntött ki az ülésre, ez pedig feldühítette Millst. A nő többször megütötte a gyerekét, és még dühösebb lett, amikor a lány sírni kezdett. Ezért kinyitotta a hátsó ajtót, és az aszfaltra lökte a gyereket - írja a CrimeOnline.

A szemtanú már segítséget hívott a gyereknek, amikor a nő kikapta a kezéből és elvitte. A kicsi karja és arca kavicsos lett, vérzett a feje és nehezen kapott levegőt. Amikor az anyát elfogták, a gyereket kórházba vitték, mivel a nő nem volt erre hajlandó. Most a bíróságon felelhet tettéért a horroranya.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek