Agytumor

Kínzó fejfájás gyötörte a vőlegényt, iszonyú diagnózist kapott az esküvő után

Bors

Létrehozva: 2024.09.25.

Eleinte mindenki azt hitte, hogy a férfi csak a nagy nap miatt stresszel. A fájdalom azonban csak nem akart elmúlni...

Egy vőlegény kihagyta az esküvői fogadást élete legrosszabb fejfájása miatt. Úgy írta le az érzést, mintha másnapos lenne – pedig egy csepp alkoholt sem ivott. A 30 éves Nathan Vaughan az idegességet okolta a szörnyű migrénért, amely az esküvője reggelén tört rá, de pár nappal később élete legnagyobb sokkja érte.

Nathan és a 26 éves Katie Vaughan május 4-én házasodtak össze Angliában, Holywellben, amit követően fogadást tartottak - írja a The Sun. A vőlegény az esküvő reggelén kínzó migrénre ébredt, de a pár úgy vélte, hogy Nathan csak az esküvő okozta nyomást érzi. Azonban közvetlenül a szertartás után a férfi összeesett a szállodai szobájában, és egész nap ájultan feküdt, új feleségét magára hagyva, így elmaradt az első táncuk is.

Nathan fejfájása három nap után sem múlt el, ezért Katie elvitte őt a sürgősségire, ahol sokkoló diagnózist kaptak: a fejfájást egy jóindulatú agydaganat okozta, amely azonnali műtétet igényelt, mivel nyomta a látóideget és veszélyeztette a férfi látását. Szerencsére a daganatot időben felismerték és eltávolították. A pár most azt tervezi, hogy az első házassági évfordulón tartják meg újra az esküvői fogadást, majd egy késői nászútra indulnak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek