Tragédia

„A mennyekben mindhármukat tárt karokkal fogadták” - kislányával a szíve alatt, férjével együtt hunyt el egy kismama

B. V.

Létrehozva: 2024.09.18.

A kisfiú édesanyja ráadásul gyermeket várt. A gyászoló család adománygyűjtésbe kezdett.

Mindössze 18 hónapos korában maradt szülők nélkül egy kisfiú a családi vakációjuk során. A kis Logan a nagynénjénél és a nagybátyjánál volt, amikor szülei nyaralás közben elhunytak. Ilya és Sophia Tsaruk holttestére egy természetvédelmi övezetben találtak rá a vízben. Mindkettőjük életét megpróbálták megmenteni, de esélytelen volt. A helyszínen halottnak nyilvánították őket. 

Logan mindössze 18 hónapos korában lett árva Fotó: GoFundMe

A helyi hatóságok közlése szerint a szerencsétlenség búvárkodás közben történt, baleset történhetett. A család számára megnehezíti a tragédia feldolgozását az a tény, hogy Sophia várandós volt egy kislánnyal. Árván maradt fiuknak, Logannak most egy családtag GoFundMe adománygyűjtő oldalt hozott létre. Az ott összegyűlt pénzből visszaszállítanák Washingtonba a házasok holttesteit és állnák a temetési költséget. A megmaradt összeget pedig mind egy pénzügyi alapba tennék Logannek.

Tudjuk, a mennyekben mindhármukat tárt karokkal fogadták

- írják az oldalon, hozzátéve, hogy Sophia és Ilya az óceánban hunytak el, vakációjuk során.

Sophia egy kislányt hordott a szíve alatt, hátrahagyták 18 hónapos fiukat, Logant, aki ekkor nagynénjénél és nagybátyjánál volt. Ilya és Sophia mindketten szerették az Urat, templomba jártak, segítettek másokon.

Temetésükre szeptember 25-én kerül sor. A család eddig 118 ezer dollárt, 41 millió forintot kapott adományként, írja az UNILAD.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek