Időutazó

Kitálalt az időutazó: elindult a visszaszámlálás, borzalmas jövő vár az emberiségre

Létrehozva: 2024.09.11.

Novemberben borzalmas dolog szabadul a világra.

A magát időutazónak valló férfi a TikTok-oldalán számolt be arról, hogy elkezdődött a visszaszámlálás, borzalmas dolgok várnak az emberiségre.

Az "időutazó" szerint más lesz a világ néhány éven belül /
Fotó: tomertu

Szeptemberben új állatfajokat fedezünk fel Ausztrália egy alig ismert részén. A különleges élőlények között lesznek egyméteres pókok, háromméteres pillangók és 30 méteres kígyók, valamint olyan madarak is, amelyeken utazni lehet.

Október 7-én a kutatók megtalálják a gyógymódot a rák három típusára, egy bizarr elegy létrehozásával. Mixelik egy légy szemét egy egzotikus levéllel és egy gombával, a kombináció pedig hatékonyan leszámol a bőr-, máj-, és agyrák káros sejtjeivel.

November 12-én egy földönkívüliek által elrejtett tárgyra bukkannak az Antarktiszon, amely felszínre hozásával elszabadul egy betegség, amelyre nincs gyógymód. Az egész világon elterjedő kór bizarr módon csak a 12-25 év közötti férfiak szervezetét támadja meg.

December 21-én egy ősi földalatti várost fedeznek fel Egyiptomban. Olyan technológiára lel az emberiség, amely lehetővé teszi, hogy eljussunk más élhető bolygókra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek