Kórház

"Olyan volt, mint egy háborús övezet" – 25 órán keresztül várakoztattak egy nagymamát a kórház folyosóján

H. A.

Létrehozva: 2024.09.22. 12:00

A nő a hírek szerint szívroham gyanújával került kórházba.

Szívroham gyanújával került egy londoni kórházba egy idős asszony, majd ezt követően egy napon keresztül várakozott a folyosón. A 86 éves Maria Bodeát mentő vitte be. Mivel a kórházban ekkor nem volt szabad kórtermi ágy, a kétgyermekes nagymamát a folyosón helyezték el, 20 másik emberrel együtt.

Egy teljes napig várakozott a kórház folyosóján egy nagymama / Fotó: @Pexels

Maria állítólag 25 óráig tűrt, majd ezt követően úgy döntött, nem fog még egy éjszakát a kórház folyosóján tölteni, ezért hazament. 

Olyan volt, mint egy háborús övezet. Hatalmas ágysor volt a fal mellett

– nyilatkozta az idős nő lánya, az 57 éves Sanda Ghiurcusor. Hozzátette: mivel az ajtó közelében helyezték el az anyját, az idős nő meglehetősen fázott is, mialatt az emberek folyamatosan mászkáltak körülötte.

Nem arról van szó, hogy a személyzet ne lett volna kedves, mindenki briliáns munkát végzett, de úgy tűnik, a vezetőség nem fektet bele abba, amire szükség lenne. Ez nem az orvosok hibája: látszott, hogy a személyzet is stresszes és zavarban van

– mondta el Sanda.

Úgy tudni, Mariának megváltoztatták a gyógyszereit, mielőtt elhagyta volna a kórházat, majd egy másik tanácsadóhoz irányították további vizsgálatokra. Eközben a kórház szóvivője elnézést kért az okozott kellemetlenségekért, de mint mondta, a túlzsúfoltság miatt időnként rákényszerülnek arra, hogy a kórház más területein gondoskodjanak a betegekről, amíg egy ágy szabaddá nem válik – írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek