Haláleset

A kórház kávézójában halt meg egy hazaküldött beteg, minden orvos elsétált mellette

L.A.

Létrehozva: 2024.09.02.

A halál okát még vizsgálják.

Kiderült, hogy egy kórházi kávézóban egy asztalnál ülő férfit találtak eszméletlenül, az asztalon fekve, mintha ott aludt volna el. Ám nem elaludt: már több mint három órája halott lehetett, mielőtt riasztották volna hozzá segítséget.

 

A 36 éves birminghami férfi a West Bromwich-i Sandwell General Hospital főépületében lévő kávézóban halt meg július 10-én - számolt be a történtekről a Daily Mail. Állítólag azután ment be a kávézóba, hogy dél körül elbocsátották a kórházból. Leült, és fél kettő után már nem látták megmozdulni. 16.45 körül egy biztonsági őr miután észrevette, hogy nem mozdult, megpróbálta felébreszteni, de állítólag ekkor már nem volt pulzusa. A sürgősségi osztály orvosai megpróbálták újraéleszteni a férfit, de a kórházi bennfentesek azt mondták, hogy ekkor már a hullamerevség is beállt nála.

A brit nemzeti egészségügyi szolgálat most vizsgálatot indított az incidens kapcsán. Egyes források szerint ugyanis a kórházi személyzet, köztük orvosok és ápolók, több órán keresztül a szokásos módon használták a kávézót, mielőtt bárki felfigyelt volna a férfira. A források szerint a kávézót rendszeresen használják hajléktalanok, és azt állították, hogy ez „közrejátszhatott abban, hogy a férfit nem ellenőrizték az arra járó személyzet tagjai”.

A férfi halálának körülményeit vizsgálják.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek