Rekord

Hihetetlen rekordot állított fel László Gyula labdazsonglőr, így lépcsőzött a 20. emeletre! - Videó

KN

Létrehozva: 2024.09.30. 12:00

Emberfeletti teljesítményt nyújtott László Gyula. A labdazsonglőr nem áll meg, Guinness rekord felállítására készül.

A mélyszegénységből jött László Gyulánál már gyerekkorában megmutatkozott a tehetsége. Az ország kedvenc labdazsonglőre folyamatosan rekordokat állít fel, miközben egy nagy cél lebeg a szeme előtt: eljutni Dubajba és a fején labdát egyensúlyozva megmászni a város legmagasabb felhőkarcolóját. A hajdúhadházi labdazsonglőr most egy újabb csúcsot állított fel: Debrecen legmagasabb bérházában, a fején egy flakonon focilabdát egyensúlyozva lépcsőzött fel a legfelső, huszadik emeletre!

Labdazsonglőr
László Gyula, labdazsonglőr / Fotó: HAON - Hajdú-Bihar vármegyei hírportál- Tóth Huba

„Nagyon nehéz volt”

A sportember talán az egész világon egyedülálló csúcsot állított fel, amit egyhamar biztos nem fog megdönteni senki. László Gyula mostani rekordjának hitelesítésében Szabados Ádám, kétszeres freestyle világbajnok segít, a csúcsdöntést majd a Magyar Rekordok Szövetsége hagyhatja jóvá.

 

Nagyon nehéz volt, de hál'istennek egyből sikerült a rekordkísérlet. Fizikálisan és mentálisan is nehezebb volt, hogy a labda és a fejem közé flakont tettem

- mondta a helyszínen a Hajdú-Bihar vármegyei hírportálnak a labdazsonglőr, aki rengeteget gyakorolt a kísérlet előtt. 

Ebben a 20 emeletes épületben döntött rekordot László Gyula / Fotó: Google Maps

Dubaj a cél

Gyula számtalan rekordot tudhat már magáénak, de évek óta készül a legnagyobb dobására. Egy újságcikkben olvasott a dubaji felhőkarcolókról és elhatározta, hogy labdával a fején a lépcsőkön egyensúlyozva hódítja meg a 163 emelet magas Burdzs Kalifát. Az újabb Guinness rekord felállításához támogatókat keres. 

Motiválni szeretném az embereket, hogy ha látják, hogy nekem sikerült, akkor nekik is sikerülhet, hogy van kiút a szegénységből, nem kell lopni, csalni, bűnözni; igenis sporttal és tanulással tisztességesen ki lehet törni

- mondta a labdazsonglőr. 

 

Így döntött rekordot László Gyula:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek