Csoda

Lekapcsolták a 4 éves fiú gépeit, csodaként magától elkezdett lélegezni

K. C.

Létrehozva: 2024.09.25. 15:00

A szülők nem is számíthattak már arra, hogy jobbra fog fordulni a sorsuk.

Rácáfolt minden esélyére, amit az orvosok adtak a számára egy mindössze négyéves fiú. A gyermek nevét nem hozták nyilvánosságra, de azt tudni, hogy súlyos agyi rendellenességgel született. Kétszer is leállt a szíve, amit követően 2023 októbere óta létfenntartó gépek tartották életben.

orvos, doktor, sztetoszkóp, betegség, egészség
Képünk illusztráció / Fotó: @Pexels

Szülei még áprilisban elvesztették a pereskedést, hogy továbbra is ellátást kapjon. Az orvosok szerint nem volt semmi kilátás arra nézve, hogy felépülhet, így át kellett másnak adnia a helyét. Szüleit felkészítették arra, hogy a kezelés befejezése után csak néhány napig fog életben maradni.

A figyelemre méltó kisfiú nemcsak túlélte, hanem fejlődni is elkezdett, szülei legnagyobb örömére rálépett a gyógyulás útjára. Most csodával határos módon magától lélegzik, és otthon élhet a szüleivel.

„Túlélte, amikor az orvosok és ápolók, akik hónapokig gondozták, azt hitték, hogy nem. Kiérdemelt egy új kezdetet, amit megérdemel. Most már ki lehet vinni a szabadba, például a parkba. Élvezheti a napsütést az arcán, és a szelet a hajában. Szeretetteljes otthoni környezetben él” – mondta a bíró a tárgyaláson, majd hozzátette, hogy „öröm” volt látni a kisfiúról készült képeket otthon, „odaadó” szüleivel, akiket csak Mr. és Mrs. R-ként ismerünk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek