Szörny

Őrületes elmélet látott napvilágot: a Loch Ness-i szörny valójában egy kísértet?

H. A.

Létrehozva: 2024.09.08.

Szellemvadászoknak sikerült felvenniük a titokzatos lény üvöltését.

Hátborzongató üvöltést sikerült rögzítenie két szellemvadásznak, akik biztosak abban, hogy a titokzatos Loch Ness-i szörny hangja hallható a felvételen: mi több, azt is állítják, szerintük a lény valójában egy kísértet.

Őrületes elmélet látott napvilágot a Loch Ness-i szörnyről / Fotó: Northfoto

Az 55 éves Marquis H.K és társa, Mark Dann műszereikkel járják be az Egyesült Királyságot, hogy megvizsgálják a kísértetjárta helyeket. Így jutottak el a híres skót tóhoz is, egy varázsvesszővel, iránytűvel, valamint fényképezőgéppel felszerelkezve, majd feltették a kérdést, hogy vannak-e jelen szellemek. Az ekkor készült videón ezután az látható, amint varázsvesszők hirtelen megmozdulnak, majd egy kísérteties kiáltás hallatszik a háttérben.

A szellemvadászok szerint ez bizonyítja azt az elmélet, hogy a Loch Ness-i szörny valójában egy szellem.

Az egyik általános elmélet Nessie-vel kapcsolatban az, hogy ő egy szellem, és a hang, amit hallottunk, egy erős bizonyíték erre. Egyre inkább hajlok afelé, hogy higgyek ebben az elméletben. Ez megmagyarázza, hogy Nessie létezése miért nem lett soha bizonyítva, vagy hogy miért nem fedezték fel soha. Ráadásul egyetlen élő állat sem lehet ott ilyen sokáig

- magyarázta el az Invernessből származó Marquis, aki azt állítja, mialatt a tó partján voltak, semmit sem hallottak, csupán a felvételen figyeltek fel a kísérteties hangra - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek