szívszorító

Végre megtörték a csendet az eltűnt Maddie kistestvérei: "Mindig itt leszünk neked, anyu"

Létrehozva: 2024.09.28. 19:30

Ők sem adták fel a reményt.

Az idő valósággal rohan. Hihetetlen, hogy már 17 év eltelt azóta, hogy a kis Madeleine McCann eltűnt. Ügye valósággal sokkolta az egész világot, és sokan még a mai napig hisznek abban, hogy a kislány valahol életben van, csak nem tudja magáról, hogy ki is ő valójában. Maddie Portugáliában nyaralt a szüleivel és ikertestvéreivel, amikor 3 éves korában eltűnt a szállodából, esete pedig azóta is rejtély - írja a Metropol. Most szívszorító részletek derültek ki. 

A kis Maddie már 17 éve eltűnt

Hiába telt el már 17 év, a kis Maddie ügye még mindig intenzíven foglalkoztatja a világot. Nincs olyan ember, aki ne akarná tudni, hogy mi is történt pontosan a kislánnyal. Az elsőszámú gyanúsított C. Brueckner, aki abban az időben pont ebben a nyaralóövezetben rabolt és erőszakolt meg embereket. A volt cellatársa most kitálalt, és elmondta, hogy Brueckner a cellában beismerte, hogy ő rabolta el a kislányt.

Azt vallotta, hogy a férfi elmondása szerint a pénz miatt tört be az ablakon keresztül, azt azonban nem talált. Ezért aztán a kislányt vitte el, hogy belőle tudjon pénzt kiszedni. Azt a kérdést is feltette, hogy a föld alatt talált csontokból a rendőrök tudnak-e DNS-t kinyerni.

Az egész család bízik abban, hogy Maddie még él. Az is kiderült, hogy nem sokkal a Maddie-ről írt könyv megjelenése előtt a kistestvérei elmondták, hogy anya még mindig nagyon sokat sír, mert Madeleine már nincs velük. 

De Amelie itt van. Amelie és Sean mindig itt lesznek

– nyugtatták ekkor az ikrek az édesanyjukat. 

Amikor az ikrek még kicsik voltak, azt is megígérték az anyjuknak, hogy amikor öreg lesz és már nem tud mozogni, ők fogják megkeresni Maddie-t – írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek