Brüsszel

Magyar Péter szerint a brüsszeli szabályok megvédenek a migránsoktól: '"Peti, megártott a sok diszkózás?"

Bors

Létrehozva: 2024.09.11.

Módosítva: 2024.09.11.

Manfred Weber kérte ezt tőle?

Magyar Péter ma azt írta, hogy a brüsszeli szabályok a bevándorlókkal szemben megvédenek bennünket. És azt is írta, hogy más országok betartják ezeket a brüsszeli szabályokat, és ezért biztonságosak. Ezután Menczer Tamás a FIDESZ kommunikációs igazgatója a Facebookon ezt kérdezte tőle:

"Megártott a sok diszkózás, Peti? Vagy sokat beszélgettél Brüsszelben Manfred Weberrel? A brüsszeli szabályok tíz éve csak és kizárólag azt segítik, hogy a bevándorlók bejöhessenek Európába. Ezt mindenki tudja. 

Brüsszel és a szabályai nem megállítani akarják a bevándorlást, hanem megszervezni és behozni a bevándorlókat Európába. És, hogy más országban minden rendben? Azokban az országokban, ahol betartják ezeket a brüsszeli szabályokat, emberek halnak meg, Peti! Csak néhány példa a nyárról. Németországban, Solingenben egy városi ünnepségen egy 26 éves szír férfi késsel megölt három embert és nyolcat megsebesített. Szintén Németországban egy 10 fős migránsbanda meggyilkolt egy 20 éves srácot, valószínűleg azért, mert egy kereszt volt a nyakában. Angliában egy karneválon bevándorlók megöltek egy 32 éves nőt, aki a hároméves kisgyerekével vett részt az ünnepségen, és meggyilkoltak egy 41 éves férfit is. Szintén Angliában egy ruandai gyilkos bevándorló megölt egy jógaórán egy 6, egy 7 és egy 9 éves kisgyereket is. Bécsben már koncertet sem lehet tartani, mert tömegmészárlástól tartanak. Franciaországban a késelések, gyilkosságok szinte mindennaposak. Ide vezetnek az általad csodált szabályok, Peti! 

Számodra a brüsszeli szabályok a fontosak, és ezzel elárulod a magyar embereket. Számunkra azonban a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, és a magyar embereket és az ő biztonságukat a jövőben is meg fogjuk védeni."

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek