Gyalázás

Magyar Péter tovább gyalázza volt barátnőjét, de kicsoda valójában Magyar Péter?

Bors

Létrehozva: 2024.09.26.

Síró gyerek, üvöltözés, bosszú.

Volt barátnője az Indexnek többek között arról beszélt, hogy a politikus erőszakos természetű, mindenkinék okosabbnak képzeli magát, senkire nem hallgat, gyakran üvöltve kommunikál, előbb-utóbb mindenkit elmar maga mellől.

A nő arról is beszámolt, hogy Magyar Péter egy alkalommal dühödten nekiugrott, a kis híján tettlegességig fajuló vitában a nő – és gyermeke is –  végül sírva fakadt. Vogel a politikussal kapcsolatban kiemelte: ő nem az, akinek látszik, és nem is mert válaszolni arra a kérdésre, hogy „kicsoda valójában Magyar Péter?”. Arról is beszélt, hogy politikai karrierje elején Magyarnak nem voltak konkrét tervei, „nem akart változást az országban”, csak a bosszú hajtotta, amiért kihajították korábbi állásaiból.

 Tegnap este az ATV adásában Magyar Péter zavartan reagált az elhangzottakra.

Magyar Péter és Vogel Evelin (Fotó: Havran Zoltán)
Fotó: Havran Zoltán

– Mélységes csalódás, hogy egy olyan ember, akinek megkértem a kezét, az elárul engem és elárulja a pártot – reagált Magyar Péter szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorában Vogel Evelin állításaira, amelyeket nagyrészt hazugságnak nevezett. Mint mondta, az interjú szövegezése hasonló volt a márciusi, a volt felesége, Varga Judit által adott nyilatkozathoz. Magyar ezzel arra utalt, hogy mindkét interjú mögött a kormánypárt szándékait sejti, miközben mindkt interjú lényegében az ő erőszakos viselkedését taglalta. Ráadásul volt felesége és legutóbbi barátnője lényegében ugyanazt  állították.

A szerda esti ATV-s interjú során látszott, hogy Magyar Pétert zavarja a téma, és igyekezett leállítani a műsorvezetőt, mondván, ez az ügy nem országos jelentőségű. Vogel Evelinnel kapcsolatban azt a taktikát alkalmazta, hogy egyszer szeretettel beszélt róla, máskor pedig igyekezett lejáratni. Elmondta például, hogy szerettek volna segíteni neki, figyelmeztetni, hogy „ne közeledjen a Fideszhez”. Később viszont, utalva Vogel Evelin édesanyja által elkövetett gazdasági bűncselekményekre, amelyek miatt az asszony évekre börtönben is került, azt mondta anyáról és lányáról: „nem esett messze az alma a fájától”. Az Index.hu interjúja kapcsán hangsúlyozta: nagyon rosszul esett neki mindaz, ami ott elhangzott, és mélységesen csalódott volt barátnőjében - írja a Ripost

Vogel szavaiból az  Indexben az derült ki, hogy Magyar először azt sem tudta, pontosan mit szeretne tenni frissen jött ismertségével, csak akkor kezdett el tudatosabban politizálni, amikor a nő bemutatta neki befolyásos ismerőseit.

Az Index.hu-nak adott interjúból kiderült az is, hogy Magyar rendszeresen pocskondiázza munkatársait, „a visszajelzései negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik, rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott”.

Magyar  válaszul azt állította, Vogel Evelin korábban őt és párttársait zsarolta, ami miatt feljelentést tesz, és hogy volt barátnője szerinte a Fidesz embere. Vogel Evelin erre reagálva arról írt ma délután, hogy nem gondolta volna, a Tisza elnöke ilyeneket állít majd róla, és válaszul kijelentette: sosem zsarolta sem a politikust, sem más párttagokat.  Kihangsúlyozta, hogy meg fogja védeni magát a nyilvánosság előtt.

Magyar Péter volt barátnőjének  legerősebb állításai az Indexnek adott interjúban:

  1. "Ő alapvetően nem egy bátor ember, ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra. Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott."
  2. "Belül ő azt érezte, hogy most ő majd megmutatja, hogy most ő majd végre kiáll a fényre, hogy valahogy bosszút áll. Talán ez volt az, ami magabiztosságot adott neki, ezek a dolgok hajtották őt."
  3. "A (ügyészségi) meghallgatás előtt egy-két órával a kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket."
  4. "Persze mondhatjuk azt, hogy a politikusok ígérgetnek, és ez tök normális, de ez nem normális."
  5. "Nehéz eset volt. A visszajelzései  mindig negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott. Nagyon sokszor ezt mondta, és valójában az én munkámat is leszarozta."
  6. "Én nem szoktam annyira félni, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi aki üvölt, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam. Láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír. 
  7. Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, hogy mi az, amit én áldozok fel, és miért. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm."
  8. " Azt mondta, annyira nem bánja, ha szakítunk, mert úgyis bármelyik nőt megkaphatja ebben a pozícióban, ebben az országban."
  9. "Az, hogy miért juthatott el idáig, nem csak rajta múlt."
  10. "Ő nem az, aminek látszik."

"Szerinted kicsoda valójában Magyar Péter?"

"Erre a kérdésre nem is merek válaszolni."

10. "Mi fog történni azután, hogy ez az interjú nyilvánosságra kerül?"

"Nagyon mérges lesz, dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni, azt nem tudom, de remélem, a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes."

"De félsz?"

"Nem félek, de bízom abban, hogy nem fog teljesen megőrülni."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek