Párkapcsolat

Megsúgta Magyarország főboszorkánya: ezekre a csillagjegyekre talál rá a szerelem ősszel

Létrehozva: 2024.09.15.

Módosítva: 2024.09.15.

Szinte mindenkihez kegyesek lesznek az égiek az ősz első hónapjában, Szegedi Erika Európa - és Magyarország főboszorkánya szerint. Akár a régi kapcsolatodba szeretnél új lendületet vinni , akár egy új partnerről álmodsz: most minden lehetőség meglesz arra, hogy siker koronázza az erőfeszítéseidet.

A szerelem kerül most a középpontba Szegedi Erika szerint. Az érzelmeknek fog most leginkább kedvezni az Univerzum

Ha úgy érzed, hogy boldogtalan vagy, ki kell használni ezt az időszakot, mert ritkán van ilyen nagyszerű lehetőség rá, hogy Ámor nyila célba érjen

 - mondja a főboszorkány, aki úgy látja, hogy az ősz nem csak az elmúlást, hanem a reményt és az új kezdetet is elhozza.

Szerelem
Szegedi Erika a szerlemről: ha véget ér valami, az mindig fájdalmas, de egyben magában hordozza az új lehetőséget is Fotó: Bors

Ha véget ér valami, az mindig fájdalmas, de egyben magában hordozza az új lehetőséget is. Abba kell hagyni a lelki sebek nyalogatását, mert az nem vezet sehová. Érdemes nyitni a világ felé, és megismerni új embereket, mert most tényleg megtalálhatod az igazit.

 - folytatja pozitívan a főboszorkány, aki szerint ideje megragadni a lehetőséget, mert ez egy vissza nem térő alkalom a boldogságra.

 

Ez vár a csillagjegyekre

Mérleg

Számukra a munka áll mindig a középpontban. Most azonban érdemes ezen változtatni, mert ha nyitott szemmel járnak, akkor bekopogtat a boldogság az életükbe.

Skorpió

A legnagyobb hibájuk, hogy elrejtik az érzelmeiket. Ha kicsit nyíltabbak lennének, akkor ismét lendületet kapna a régi kapcsolatuk.

Nyilas

Sokat kockáztatnak az életük során. Jobban meg kellene becsülniük azokat az embereket, akik kitartanak mellettük, és nagyobb figyelmet szentelni arra, hogy ne veszítsék el őket.

Bak

Türelmesnek kell lenniük, mert még mindig nem érkezett el az ő idejük. Ha a szeptember nem, akkor a jövő esztendő biztosan elhozza nekik az áttörést a szerelemben.

Vízöntő

Érdemes óvatosnak lenniük, mert könnyen elveszíthetnek mindent és mindenkit. Nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a már elért sikerekre.

Halak

Számukra is a megfontoltság a helyes magatartás. Ne ugorjanak bele semmibe, mert még a biztosat is elveszíthetik.

Kos

Csak a munkában lesznek sikeresek, így arra szenteljenek nagyobb figyelmet. Bármennyire is vágynak a szerelemre még nem érkezett el az idő, hogy betoppanjon az életükbe az igazi társ.

Bika

Kedvező időszak veszi számukra kezdetét. Egy régi ismerős felbukkanása hozza meg a boldogságot.

Ikrek

Úgy érezték az utóbbi időben, hogy meg vannak átkozva. Ennek most végre. Legyen szó szerelemről vagy karrierről, a dolgaik elkezdenek jó irányba változni.

Rák

A meglévő kapcsolatukba kell több energiát fektetni. Érdemes megmenteni, mert új szerelem nincs a láthatáron.

Oroszlán

Számukra nem hoz nagy változást az év hátralévő része. Eddig is minden tekintetben a tenyerén hordozta őket az Univerzum. A jövőben sem lesz ez másként.

Szűz

Küszöbön áll náluk a boldogság. Csak befogadónak kell lenniük az újra, ha változtatni akarnak a sorsukon. Legyenek merészek, és akár kockáztassanak is.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek