Fájdalom

Megszakad a szív: elvesztette kisbabáját a népszerű műsorvezetőnő

P. E.

Létrehozva: 2024.09.08.

Öt hónapos terhesség után elveszítette gyermekét.

Tracy Vo egy szívszorító bejegyzésben elárulta, hogy öt hónapos terhesség után veszítette el babáját. A Channel Nine 40 éves műsorvezetője az Instagramon osztotta meg a pusztító hírt szeretteivel és követőivel.

Tracy, aki Liam Connolly felesége, közzétett egy fényképet babája kéz- és lábnyomairól egy játéknyuszi és egy sapka kíséretében. Mint kiderült, a műsorvezetőnek meg kellett szülnie a kisfiút, akit férjével Jamesnek neveztek el.

„Öt hónapig hordoztalak, de egyszerűen nem erre a világra szántak” – írta. "James Connollynak neveztünk el. 2024. augusztus 15-én 16:20-kor érkeztél. Tökéletes voltál a legaranyosabb pisze orral és gyönyörű kis ajkaiddal. Szívünk megszakadt, de vigaszt találtunk annak tudatában, hogy békében vagy. Anya és apa nagyon szeretnek téged, és nagyon büszkék vagyunk rád. Egy pillanatig a karunkban tartottunk. Egy életen át szeretni fogunk. Köszönjük családunknak és barátainknak a sok szeretetet és támogatást az elmúlt hetekben. Míg a szívünk még mindig nehéz, napról napra könnyebbnek érezzük magunkat, ha James fiunkra gondolunk."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek