Siker

Megszólalt a lottónyertes: „Mindent megtehetünk, amiről eddig csak álmodtunk”

KL

Létrehozva: 2024.09.01.

Kiderült, mire fordította a nyereményét.

Sokan csak álmodoznak arról, hogy egyszer akár csak egy kisebb összeget is nyerjenek a lottón. Amikor egy teherautósofőr megütötte a főnyereményt, el sem tudta hinni, hogy ekkora szerencséje volt. A férfi egy asztrológus tippje alapján 15,5 millió fontot (több mint 7 milliárd forintot) nyert a lottón, a hatalmas összeget pedig arra használta fel, hogy a hét minden napjára vásároljon magának egy autót. A brit Tom Naylor egy 20 éves Ford Granadát cserélt le egy 1,1 millió fontos (közel 515 millió forint) „álomkollekcióra”, amelyben Rolls-Royce, Jaguar és Land Rover luxusautók is szerepelnek.

Tom Naylor, lottónyertes
Tom Naylornak a hét minden napjára jut egy luxusautó

Tom és felesége, Rita még 2001-ben nyerte meg ezt a kimondhatatlanul nagy összeget, és a férfi a The Sun saját asztrológusának tulajdonította a nyereményt. A sokat látott jós segített a házaspárnak a brit Nemzeti Lottó valaha volt hatodik legnagyobb összegének megnyerésében.

Tomot az inspirálta a lottószelvény megvásárlásában, hogy 16 tonnás teherautója vezetőfülkéjében elolvasta a horoszkópját, amely azt tanácsolta az Ikreknek, hogy tartson valamit egy sárga bögrében, „hogy szerencsét hozzon”. Bár nem volt sárga bögréje, tudott rögtönözni, és a szelvényt a térképfüzetébe ragasztotta, ami történetesen élénksárga volt.

Mindössze kilenc órával később bejöttek a számok, és multimilliomos lett.

Azóta mindent megvehettünk, és mindent megtehettünk, amiről eddig csak álmodtunk. Már az első alkalomtól kezdve tudtam, hogy nyerni fogok

− nyilatkozta korábban Tom.

A férfi azóta elég nagy autógyűjteményt épített fel a saját udvarán. A garázsában van egy 47 ezer fontos (közel 22 millió forintos) Ford Mustang V8-as izomautó, három csúcskategóriás Jaguar, egy Land Rover Discovery és egy hatalmas Hummer.

− Az első autóm egy Jaguar XJR volt, amelyet 17 évvel ezelőtt vettem, amikor nyertem a lottón. Most már a hét minden napjára van egy − nyilatkozta a The Sun oldalának, majd hozzátette: néha ki kell szedni őt ezekből a kocsikból, annyira szereti őket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek