Baleset

Mentők rohantak a nyíregyházi gimihez, üvegajtón esett át egy 17 éves diák

Bors

Létrehozva: 2024.09.25. 07:20

A szilánkok több helyen elvágták a karját, köztük a nagyobb ereket.

Hétfő délután súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy diákot a nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumból, aki átesett egy üvegajtón. A baleset az egyik szünetben történt, amikor a 17 éves fiú megbotlott és nekiesett az üveges ajtónak, amely összetört és szilánkjai több helyen is elvágták a karját, köztük nagyobb ereket. A látvány több diákot is sokkolt.

eltűnt mentő
Képünk illusztráció / Fotó: Gé

A fiúnak a helyszínen is próbáltak segíteni, valamint mentőt riasztottak hozzá, végül súlyos sérülésekkel szállították kórházba - írja a szon.hu. A gyors és szakszerű orvosi ellátásnak köszönhetően a fiú túlélte a balesetet.

Történt már hasonló eset, ami azonban tragédiával végződött. 2007-ben fejjel előre belezuhant az ajtó üvegébe egy nyíregyházi szakközépiskolában egy diák. A fiú a Lippai János Szakközépiskola teraszáról vissza akart menni a folyosóra, de a lépcsőn felfele menet megbotlott, rendkívül szerencsétlenül esett, belezuhant az ajtó üvegablakába. Az összetört ablaktábla egyik darabja a fiú nyakába mélyedt és elvágta az ütőeret. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek