Átverés

Rémálom az esküvő előtt: Ivett használtan kapta vissza a vadiúj ruháját a varrónőtől

KN

Létrehozva: 2024.09.14.

Ivett ruháját tönkretették a nagy napja előtt. A menyasszonyi ruha hordhatatlan lett az esküvő előtt néhány nappal.

Minden menyasszony rémálma, hogy az esküvője előtt pár nappal tönkreteszik a gyönyörű fehér ruháját. Ivettel sajnos megtörtént ez a szörnyűség.

menyasszonyi ruha
Izzadságfoltos a menyasszonyi ruha Fotó: Beküldött

Viselhetetlen lett a menyasszonyi ruha

Ivett nagy gondossággal választotta ki az esküvői ruháját, azonban egy kicsit alakítani szeretett volna rajta, ezért május végén elvitte egy debreceni varrónőhöz. A menyasszonyi ruha csipkéit szerette volna lecserélni. A vadiúj ruhát négy hónapig a varrónőnél hagyta, mert a vőlegényével külföldön élnek.

A visszakapott ruha darabokban volt Fotó: Beküldött

Darabokban volt a menyasszonyi ruha

A megegyezés szerint szeptemberben egy komplett ruhát kellett volna próbálnom, de ez nem sikerült. Egy leharcolt, végletekig koszos ruha fogadott, amin a felső tüll réteg brutálisan szét lett szaggatva, nem volt ruhazsákban, valamint sárga és fekete foltok voltak rajta

- mondta a Borsnak Ivett. A varrónő elmondása szerint meg akarta várni az átalakításokkal és tagadta, hogy bárkinek kölcsönadta volna, de azt bevallotta, hogy kimosta a ruhát

A tüllt valószínűleg egy magassarkú szakíthatta ki Fotó: beküldött

„Síróroham kapott el”

Azt láttam a legjobb ötletnek, hogy másnap visszamegyek érte, hátha addigra kezd vele valamit. Másnap reggel már darabokban volt a ruha. Leszakította a csipkéket, felszakította a maradék tüllt is, ami eddig rendben volt. Alulról kivágta az alsó szoknyát, ami merevíti. Össze-vissza szétcibálta, roncsolta az anyagot. Az uszály része is tele volt szakadásokkal. Borzalmas állapotban volt a ruha, síróroham kapott el. Akkor már tudtam, hogy elviszem másik varrónőhöz a ruhát. 

A ruha miatt veszélyben az esküvő Fotó: beküldött

Ivett esküvője pár nap múlva lesz, de még nem tudja pontosan, hogyan sikerül megmentenie a ruháját a nagy napra. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek