Kukkolás

Meztelen diákokat kukkolt: rejtett kamerákat szerelt fel az iskola öltözőjébe a perverz tanár

L.A.

Létrehozva: 2024.09.14.

Döbbenetes dolgot művelt a tanár...

Tizenhét és fél év börtönbüntetésre ítéltek egy volt kaliforniai középiskolai tanárt, aki titokban gyerekeket rögzített az iskolai fürdőszobákba felszerelt rejtett kamerákkal.

Fotó: Pixabay

A 38 éves Siu Kong Si a kaliforniai Beckman High School egykori tanára. Március 29-én bűnösnek vallotta magát a gyermekek szexuális zaklatását tartalmazó anyagok birtoklásában. Sit elismerte, hogy „tudatosan birtokolt olyan képeket és videókat, amelyeken 12 év alatti kiskorúak szexuális magatartást folytattak” – áll a közleményben a People szerint.

Az ügyészek azt mondták, hogy Sit 2020 februárjában tett rejtett kamerákat a Beckman High School öltözőibe. Az összes videót végignézte és a kedvenceit lementette. Amikor osztálykirándulásra mentek, a szállodai fürdőszobákba is rejtett kamerákat tett.

2020 és 2023 között a Sit több száz képet nézett meg és töltött le gyerekekről és felnőttekről, akik vetkőztek a fürdőszobákban. 2023 februárjában, miután felfedezték a rejtett kamerákat, a hatóságok több eszközt és meghajtót foglaltak le a tanártól. Az eszközök átvizsgálása során több tucat képet és videót tártak fel gyermekek szexuális zaklatását ábrázoló anyagokról.

Az áldozatok, akiket Sit beleegyezésük nélkül rögzített, 18 éven aluliak voltak, és néhány áldozat 12 év alatti volt

- mondta az ügyész, hozzátéve, hogy ez minden szülő rémálma.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek