Betegség

„Milyen lesz az élet nélküle?” - tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű zenei dj és producer

B. V.

Létrehozva: 2024.09.18.

Danny-t rákos betegsége vitte el, ami ellen bátran küzdött.

Tragikus hirtelenséggel 40 évesen életét vesztette Danny Stubbs zenész. A Dj és zenei producer egy ritka, négyes stádiumú rákkal küzdött 2023 augusztusa óta. Az orvosok a diagnózisát követően rögtön közölték vele: nem műthető, mivel a rák átterjedt már a gerincére és a nyirokcsomóira is. Egyetlen opciója az életre a palliatív kemoterápia volt, de az is csak a fájdalmai enyhítésére szolgált. Halálhírét felesége, Danielle közölte. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Tragikus hirtelenséggel vesztette életét. Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Ez egy mélységekkel és magasságokkal teli hihetetlen út volt. Ő egyszerűen maga is hihetetlen volt 

- kezdte közleményét Danielle, akinek lánykérését Danny diagnózisa során kezdte el tervezgetni, ám betegségének hírét hallva nem várt tovább: megkérte szerelme kezét, majd 2023 novemberében össze is házasodtak, mindössze 12 héttel a lánykérés után. Danny ugyanis nem akart várni. Tudta, nincs sok ideje hátra.

Betegségéhez való hozzáállása a kezdetektől hihetetlen volt. Beakarta bizonyítani az orvosoknak, hogy tévednek a prognózist illetően. Igazán harcolt, hogy velem maradhasson. Az utolsó hónapok nehezek voltak, de kemény maradt. Nem igazságos, de így alakult. Nehéz még csak belegondolni is abba, hogy milyen lesz a jövő nélküle. Egy élet, amit közösen képzeltünk el. Büszkévé akarom tenni őt.

Sorait végül azzal zárta, hogy mennyire büszke arra, amit férje élete során elért. Megköszönte mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult Danny DJ karrierjéhez, írja a Mirror.

Emlékeinkben örökké él.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek