Tűzeset

Most jött: átláthatatlan a füst, felcsaptak a lángok egy garzonlakásban

Bors

Létrehozva: 2024.09.26.

Módosítva: 2024.09.26.

Az ott lakó nő az ablakon át menekült, de a mozgássérült férjén nem tudott segíteni.

Lángba borult egy garzonlakás, amelyben egy idős házaspár lakott. A nőnek sikerült kimenekülnie az ablakon keresztül, de a férje bent maradt.

Az eset Szlovákiában, Tőketerebesen történt a napokban, a lángok egy első emeleti lakásban csaptak fel – írja a Paraméter. Közvetlenül a tűz kitörése előtt unokájuk látogatta meg őket a lakásban. A televízió szerint állítólag vita alakult ki közte és a nagyszülei között.

Az előszobából csaptak fel a lángok. A nő úgy döntött, hogy az ablakon keresztül menekül a lakásból, de a mozgássérült férjén nem tudott segíteni. Az egész lakást elárasztotta a sűrű füst. 

A tűzoltók a kiérkezéskor megállapították, hogy a lakásban egy személy tartózkodik, akit létra segítségével hoztak ki. Az illető erős füstmérgezést szenvedett

 – mondta a televíziónak Milan Kudrec, a tűzoltók bevetési egységeinek parancsnoka. A sűrű füst miatt ki kellett üríteni a közelben lévő lakásokat is. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

A kárt több mint 2500 euróra becsülték. A tűz keletkezésének okát a tőketerebesi rendőrök vizsgálják, rongálás gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek