Tragédia

"A végén csak döbbenten néztek maguk elé" - megszólaltak a szemtanúk a 14 éves nagyhalászi fiú öngyilkossága ügyében

Létrehozva: 2024.09.13.

Szörnyethalt az a tinédzser, aki csütörtökön leesett a kormányablak tetejéről. A tizennégy éves fiú két testvére vígasztalhatatlan.

Két testvére gyászolja azt a tizennégy éves fiút, aki csütörtökön (szept . 12.) leugrott a nagyhalászi kormányablak tetejéről. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei településen mindenki megdöbbent a tragédián.

Tizennégy éves fiú
A mentősok semmit sem tehettek a tizennégy éves fiú érdekében Fotó: Gé

Nemrég költöztek a kisvárosunkba, ezért kevésbé ismerjük őket, mi tősgyökeresek. Ennek ellenére osztozunk a család fájdalmán. Csütürtökön egyébről sem beszéltek az utcán az emberek

 – mondta a Borsnak egy fiatal nő.

A tizennégy éves fiú halála mindenkit megdöbbentett

A Bors talált néhány szemtanút.

- Borzalmas látvány volt, ahogy a fiú teste a magasból a földbe csapódott. Senki sem tehetett a srácért, pedig a mentők is hamar a helyszínre értek – tette hozzá egy a kormányablak közelében lakó idős asszony.

 A mentők minden tőlük telhetőt megtettek, de nem sikerült a srácot újraéleszteniük. Mindenféle műszert elővettek, de egyik sem használt. Őket sem irigylem, látszott rajtuk, hogy nagyon a szívükre vették, hogy minden igyekezetük hiábavaló. A végén csak döbbenten néztek maguk elé. 

- Az nem normális, és nem elfogadható, hogy egy tizennégy éves fiú eldobja az életét. Biztos nem ok nélkül választotta ezt az utat. Azt beszélik, hogy súlyos depresszióban szenvedett – jegyezte meg a család egyik, neve elhallgatását kérő szomszédja. Testét közmunkások találták meg egy kémény tövében. 

Nem igazán tudnék rosszat mondani a családról. Különösebben nem barátkoztak senkivel a helyiek közül, viszonylag zárkózottan éltek. Lehet, később jobban beilleszkedtek volna a közösségbe. Az biztos, hogy a testvérek szeretetben éltek, a most elhunyt fiú volt a középső gyerek

 – gondolkodott hangosan a gyászoló család ismerőse.

A tragédiával kapcsolatban az idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A remdőrség rendkívüli halálesetként vizsgálja az ügyet.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek