Fájdalom

Naptejjel kentek be egy kisfiút a strandon, majd jött a dráma

K.B.

Létrehozva: 2024.09.09.

A 10 éves fiúnak az egész testén hólyagosra égett a bőre.

Egy brit kisfiú, Hector Harvey és családja egy héten keresztül a Zöld-foki szigeteken nyaralt, és bár az első hat nap problémamentesen és örömteli kikapcsolódással telt, a hetedik napon minden megváltozott. Az utazás utolsó napjára ugyanis elfogyott a család napteje, ezért a szülők egy helyi kisboltban vásároltak napvédőkrémet, azonban utólag már nagyon bánják, hogy egy ismeretlen eredetű terméket vettek. A kis Hectort ugyanis bekenték a készítménnyel, majd néhány órával később kórházba kellett szállítani, mert olyan súlyosan leégett, hogy felhólyagozódott a bőre.

naptej
Lejárt szavatosságú vagy hamisított naptejet vásárolhatott a család külföldön /Fotó: @Pexels

A 4 tagú család még fürdött egyet a tengerben, majd hazarepült Angliába az utolsó napon. A leszállás után azonban Hector álmosnak és bágyadtnak érezte magát, majd a szülei Ben és Natalie észrevették, hogy a fiú bőre vörös és hólyagos. A gyermek testének a nagy része megégett, ráadásul olyan súlyos állapotba került, hogy még a lélegzés is nehezére esett.

A DailyStar beszámolója szerint azonnal a műtőbe tolták a gyermeket, és több bőrfelületét is kezelniük kellett a szakembereknek, hogy ne történjen nagyobb baj. Kitisztították a hólyagokat, majd különböző kenőcsökkel és fájdalomcsillapítókkal próbáltak segíteni a kisfiún. Natalie úgy véli, hogy gyermeke balesetét az okozta, hogy a külföldön vásárolt naptej vagy lejárt szavatosságú volt, vagy hamisítvány, és egyáltalán nem tartalmazott napfény ellen védő készítményt.

Nem hittem el, hogy meg tudott égni, annak ellenére, hogy a legmagasabb faktorszámú kenőccsel kentem be, amit vásárolni tudtam. Rosszul éreztem magam, amikor megláttam a testén a 8-10 centiméteres hólyagokat, azt kívántam, hogy bárcsak én lennék az, akivel ez történik 

- árulta el az édesanya a lapnak. Natalie elmondta azt is, hogy kisfia végül néhány napig a kórházban maradt megfigyelésre, de szerdán végre hazaengedték.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek