Dráma

Nem is foghatta őket a karjaiba: életet adott ikreinek, majd meghalt a fiatal édesanya

P. Flóra

Létrehozva: 2024.09.01.

Életük legboldogabb napjára készültek, alig várták, hogy a karjaikban tarthassák a gyermekeiket. Az édesanya azonban szülés után csak fél órát élt.

Matt Whittaker azt mondta menyasszonyának, hogy „az élet nem is lehetne jobb” percekkel azelőtt, hogy császármetszésen esett át, hogy életet adjon ikerfiaiknak. Most azonban a 36 éves nő temetését tervezi.

terhes, várandós, anyuka
Fotó: Unsplash.com

A hónap elején a 36 éves Rachael Galloway meghalt, miután fiai, Noah és Abel születése után mindössze 30 perccel komplikációk léptek fel. A lancashire-i Carnforthban élő Galloway a tervek szerint a Royal Lancaster Infirmary kórházban hozta volna világra gyermekeit, de az orvosok minden erőfeszítése ellenére meghalt. 

Az összetört vőlegénye így emlékezett vissza: „Úgy halt meg, hogy szépséget hozott a világra, a fiúkat hozta a világra. Ő volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Amikor eljegyeztük egymást, csak néztem és azt kérdeztem tőle, el tudja-e hinni, hogy ez az életünk? Az élet tényleg nem lehetne jobb".

Whittaker úgy emlékezett vissza a szülés napjára, hogy párja bár izgult és ideges volt, mégis bátran nézett szembe a következő órákkal. "Aztán elsírtuk magunkat, amikor a fiúkat világra hozták, először Noah-t fektették a mellkasára. Olyan büszke volt, tele volt szeretettel. A világ a szemében volt, amikor a fiainkra nézett. Kár, hogy az volt az utolsó, hogy a fiainkra nézhetett, de remélem, még mindig vigyáz rájuk. Nem csak ő halt meg azon az asztalon azon a napon, hanem egy darab belőlem is, és soha nem kapom vissza. De nem hagyom, hogy az öröksége és a fiainkkal kapcsolatos álmai meghaljanak. Túl sok mindentől kellett búcsút mondanunk."

„Látta és kihozta a legjobbat az emberekből, és én vagyok az élő bizonyítéka annak, hogy ő képes azt látni, amit senki más nem” – mondta. "Büszkévé kell tennem, és gondoskodnom kell arról, hogy a fiúk olyan úriemberré nőjenek fel, akikre büszke lett volna."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek