Félrelépés

"Nem szexelünk, a feleségem még mindig büntet egy húsz évvel ezelőtti megcsalás miatt"

Bors

Létrehozva: 2024.09.26.

Az 57 éves férfi nem akar válni, de nagyon hiányzik neki az intim együttlét.

Egy névtelensége megőrzését férfi számolt be arról, hogy több mint két évtizeddel ezelőtt volt egy afférja, és a felesége azóta azzal bünteti, hogy nem szexel vele.

szerető, hűtlenség, megcsalás, szex, kapcsolat, illusztráció
A férfi már nagyon bánja, hogy megcsalta kedvesét. (Fotó: Shutterstock)

Évtizedek óta rossz a szexuális életünk, de most teljes patthelyzetbe jutottunk. 57 éves vagyok, ő 54. Két felnőtt gyermekünk van

– nyilatkozta a férfi, hozzátéve, hogy a szexuális vágya mindig sokkal nagyobb volt, mint a párjáé, ezért is csalta megy egyszer egy baráttal még a kapcsolat elején.

Amikor a feleségem megtudta, teljesen összeomlott. Könyörögtem egy második esélyért

– vallotta be a férj, aki azt hitte, kedvese megbocsátott, de időről időre felszínre tör felesége neheztelése. Az elmúlt öt évben egyáltalán nem szexeltek, mert még mindig azt hiszi, hogy hűtlen hozzá.

Úgy érzem, azzal büntet, hogy megtagadja a szexet. Próbáltam vele erről beszélni, de csak veszekedünk, és nem jutunk előre

– árulta el a férj, aki ugyanakkor még mindig szereti párját, ezért nem akar válni. A The Sun szakértője megjegyezte, a feldolgozatlan sérelmekre a bizalom újraépítése jelenthet csak megoldást. Azt javasolta a férfinek, hogy kérjen ismét bocsánatot a hűtlenségéért és magyarázza el párjának, miért érzett kísértést. Fontos, hogy megmutassa feleségének, hogy ő az egyetlen nő az életében!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek