Dráma

"Nincs választásunk" - rákkal küzd a 3 éves Clara, az orvosok is tehetetlenek

Bors

Létrehozva: 2024.09.04.

A kislány több mint öt hónapja van kórházban, szülei szerint igazi kis harcos.

A hároméves Clara Gilley már hónapok óta kórházban van, egy gerincén lévő daganat miatt lebénult. A gyermek csak akkor térhet haza, ha a családja segítséget kap. A kis Clara most már nem tud járni, és lehet, hogy idővel a karjait sem tudja majd használni. 

A szülők mindent meg szeretnének adni beteg kislányuknak. (Fotó: crowdfunder.co.uk)

A kislányt Bristolban kezelik, ahol életmentő műtéten esett át, és most kemoterápiát kap. Arra azonban nincs sok esély, hogy képes lesz újra járni. Clara több mint öt hónapja van kórházban, ebből két hónapot töltött lélegeztetőgépen, beszélni sem tudott, és élete további részében valószínűleg kerekesszékhez lesz kötve. Szülei, Alana és Matt Gilley, új, akadálymentesített házba költöznének gyermekükkel. 

Ő a mi harcosunk, a kedves és bátor hároméves kislányunk, aki imádja a nyuszikat, a hercegnőket, és kedvenc színe a szivárvány

– nyilatkozta a kislány édesanyja. Hozzátette, voltak olyan pillanatok, amikor kétségbe volt esve, de mindezek ellenére Clara továbbra is mosolyog és a vidám. Alana és Matt most új otthon után néznek, az ingatlan költségei hatalmasak lesznek, még a jelenlegi, Clara számára teljesen alkalmatlan otthonuk eladása esetén sem lenne elegendő pénzük egy megfelelő ház megvásárlásához. A szülők gyűjtést indítottak, hogy mindent megadhassanak kislányuknak, aki szeptember közepén kezdi meg a sugárkezelést, de a gerincét ért károsodás miatt fennáll a veszélye, hogy elveszíti a rekeszizmának használatát, és teljesen lélegeztetőgépre szorul - írja a Mirror.

Ezzel megbirkózni nehezebb volt, mint amit valaha is el lehet képzelni. Az emberek azt mondták nekünk, hogy nagyon erősek vagyunk – de nincs választásunk

– árulta el Alana, aki reméli a legjobbakat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek