Szerencsejáték

Több millió forintot nyert egy férfi a lottón, mégsem lehet teljes az öröme

KL

Létrehozva: 2024.09.24. 20:25

Hiába a nagy nyeremény, azóta egy nagy problémával küzd.

Minden embernek az a vágya, hogy egyszer elvigye a lottó főnyereményét. Azonban egy férfi számára ez a hirtelen jött siker a legrosszabb rémálmait hozta elő.

dollár,pénz
Fotó: Svetlana Lukienko / Shutterstock

Adrian Platt elárulta, hogy álmatlan éjszakákat okozott számára, miután a People's Postcode Lottón megdöbbentő 333 332 fontot (több mint 158 millió forintot) nyert. A férfi elmondta, hogy a nagy nyeremény keresztülhúzta az idei évre vonatkozó terveit.

A Warwickshire-i Rugbyből származó nagypapa úgy döntött, hogy egy régi Volkswagen lakóautóval járja be az Egyesült Királyságot.

Volt egy éves tervünk, és ez most teljesen elszállt. Nem tudom szavakba önteni. Ez sokkoló számomra. Az életem teljesen meg fog változni. Soha nem álmodtam olyan összegről, mint amilyet most a kezemben tartok. Le kell ülnöm, és meginnom egy csésze teát vagy valami erősebbet. Nem aludtam rendesen, mióta megkaptam a telefonhívást, hogy nyertem

- mesélte Adrian Platt, aki egy 10 másodperces weboldalas trükknek köszönhetően megduplázta a nyereményét.

Két szelvénnyel játszott - amit minden játékos megtehet -, és így kétszeres részesedést kapott az 1 millió fontból, amelyet négy másik utcai szomszédjával osztottak szét. A köztisztviselő teljesen ledöbbent, miután átadták neki az első, 166 666 fontról szóló csekket. Majd ismét szóhoz sem jutott, amikor egy második, ugyanerről az összegről szóló csekket kapott.

Adrian felhívta feleségét, Jacqueline-t, hogy közölje a nyeremény hírét, miközben ő vigyázott a két unokájukra.

− A gyerekek kérdezték, miért sír, mire ő azt mondta, hogy ezek örömkönnyek - magyarázta a férfi.

A klasszikus autókért rajongó Adrian mindig is szeretett volna felújítani egy 1963-as Split Screen VW-t, hogy aztán Jacqueline-nal és az unokákkal elutazhasson. Azt tervezik, hogy bejárják az Egyesült Királyság összes nevezetességét és faluját. Ráérünk és körülnézhetnénk ebben a gyönyörű országban - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek