Szerelem

"Őket fogja tenyerén hordozni a sors keze" - Szegedi Erika szerint nagy változások várhatóak ősszel

Létrehozva: 2024.09.07.

Nyár, szerelem, fellángolások. Röviden így lehetne jellemezni Szegedi Erika szerint az elmúlt néhány hónapot. Azonban amilyen gyorsan fellobbant a forró hónapokban a szerelem lángja, olyan gyorsan kialszik a legtöbb tűz az ősz folyamán.

Az intenzív és felfokozott érzelmek után lehet csak a magasból nagyot esni. Az új kapcsolatok elején mindent rózsaszín köd borít. A Főboszorkány szerint elérkezett az idő mikor szertefoszlik a köd, és mindenki tisztán látja a kapcsolatok igazi értékeit. De nem csak az új kapcsolatok számára lesz szakítópróba a most következő időszak. Próbára teszi a régi szerelmeket és a házasságokat is.

Fotó: Mate Krisztian

Az égiek az év hátralévő időszakában nem a szerelemre vágyóknak fognak kedvezni. Érdemes lesz inkább a munkába temetkezni, mert ott lehet igazán babérokat aratni. A csillagok úgy akarják, hogy egy kicsit pihenjen a lélek, és majd a tavasz meghozza a pozitív fordulatokat. 

-mondja sejtelmesen Szegedi Erika, Magyarország és Európa főboszorkánya, aki úgy látja, hogy az ősz a változásokról, az újrakezdésről, és a belső erő megtalálásáról fog szólni.

A szeptember a Szűz hónapja, és a változásról fog szólni. A bolygók állása most különösen nagy hatással lesz mindenki életére. Érdemes az új helyzetekben meglátni a jót, és kamatoztatni a belső erő megtalálásában. A Szaturnusz már a nyár folyamán elkezdte a rombolást a negatív energiájával. Ez az ősz folyamán tovább fokozódik. Ezért akár párkapcsolatban élsz, vagy egyedülálló vagy a következő hónapokban az érzelmek kerülnek a középpontba.

Viszont egy valami nem változik az idei év során. Továbbra is az Oroszlánok lesznek a legszerencsésebbek. Őket fogja tenyerén hordozni a sors keze. Nyúljanak bármihez, az arannyá válik.

 -mondja a kártyalapjaiból felnéző Erika, aki számára nyitott könyv a jövő.

A következő csillagjegyben születettek számára a szakítás hozza meg a boldogságot:

Mérleg

Valaminek a vége, és az új kezdet ígérete hozza meg számukra az igazi boldogságot. Az életükben át fog értékelődni minden, és a munka helyett az emberi kapcsolatok fognak előtérbe kerülni.

Nyilas

Számukra a bolygók állása nagyon kedvező fordulatokat fognak eredményezni, és meg fogják találni az igazi párjukat. Ez a kapcsolat akár sírig is elkísérheti őket.

Vízöntő

A Szaturnusz számukra fejti ki legintenzívebben a hatását. A párkapcsolatban élők számára a szakítás szele is benne van a levegőben. Ne csüggedjenek, mert nem lesznek sokáig magányosak, mert hamar ismét rájuk talál a boldogság.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek