Aktuális

Orbán Balázs üzent Magyar Péternek: "Hagyja abba a hazudozást!"

Létrehozva: 2024.09.17.

Hogy védekezett Magyar Péter 2013-ban az árvíz ellen, ha nem is élt Magyarországon?

Facebook-oldalán üzent Magyar Péternek Orbán Balázs. Felkérte többek között, hogy fejezze be a hazudozást, valamint emlékeztetett mindenkit: aligha tudott Magyar Péter az itthoni árvíz ellen védekezni 2013-ban, ha akkor épp Brüsszelben élt.

"Sajnálattal értesültem róla, hogy az Öntől immár megszokott faragatlan stílusban tette nyilvánvalóvá, hogy nem találkozunk egy vita erejéig csütörtök este. Ezzel kapcsolatban a következőkre szeretném felhívni a figyelmét:

Arra szeretném kérni a Képviselő urat, hogy az árvíz elleni védekezés ügyében hagyja abba a hazudozást. Az állami szervek és a kormány teszi a dolgát, Magyarország ezt is meg fogja csinálni, mint ahogy megtette 2013-ban is – amikor egyébként Ön nem Magyarországon élt. Politizálásnak pedig a mi meglátásunk szerint nincs helye a gátakon.

Hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy Önnel senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba. Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás. Kifogások gyártásában, vádaskodásban ugyanis Ön eddig is világklasszis teljesítményt nyújtott" – fejezte be Magyarnak címzett posztját a politikus.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek