UFO

"Pilóta vagyok - két UFO-t is láttam a magasban lebegni"

P. Flóra

Létrehozva: 2024.09.01.

UFO-t észleltek az Atlanti-óceán felett.

Egy légitársaság pilótája azt állítja, hogy két UFO-t látott egymás közelében lebegni az Atlanti-óceán felett. Az A320 Frontier pilótája a repülőgép pilótafülkéjében rögzítette a repülő tárgyakat, és hétfőn megosztotta a Redditen a róluk készült videót.

 

Azt állította, hogy az UFO-k hihetetlen sebességgel mozogtak augusztus 19-én. Egy külön bejegyzésben a thtflyingguy nevű pilóta elárulta, hogy éppen a freeporti Grand Bahamas International Airport felett repült, amikor szemtanúja volt a gyanús tárgyaknak. 

"Mindig látunk műholdakat és tudom, hogy azok hogyan repülnek. Ezek nem műholdak voltak" - tette hozzá.

A repüléskövető adatokból kiderült, hogy az FFT3572-es járat a Puerto Ricó-i San Juanból szállt fel, és az óceán felett tartózkodott, ugyanabban a magasságban, ugyanabban az időben ahol és amikor történt az észlelés - írja a Daily Mail.

Első bejegyzésében a pilóta ezt mondta: „A légitársaság pilótája vagyok, és az Atlanti-óceán felett repültem, amikor én és a kapitány észrevettük ezeket a fénygömböket, amelyek folyamatosan mozogtak egymás körül, és egy ponton láttuk, hogy hihetetlen sebességgel mozognak és megállnak, majd lebegtek. Ebben a pillanatban elővettem a telefonomat, hogy rögzítsem őket. Egész éjszaka láttuk őket."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek