DNS-teszt

Poénból csinált egy DNS-tesztet a családapa, szívszorító igazságot tudott meg a fiáról

B. V.

Létrehozva: 2024.09.11.

A hihetetlen esemény csupán egy véletlennek köszönhetően lepleződött le.

Régen a DNS-teszteket tényleg arra használták, hogy kiderítsék, ki a gyermek apja. Manapság azonban simán ajándékoznak emberek ilyet, hogy szerettük felkutathasság felmenőiket. Ez a legtöbb esetben poén. Kivéve akkor, amikor kiderül: gyermeke igazából nem is az övé. Ezt történt Donna Johnson és férje, Vanner esetében is, akik azért csináltattak DNS-tesztet két fiukkal, hogy többet megtudjanak a családjukról. Azonban, amikor megkapták az eredményeket, a férfi sokkot kapott. DNS-e ugyanis nem egyezett a 12 éves fiáéval.

DNS
Nem egyeztek a DNS-eik Fotó: Unsplash

Tim eleve mesterséges megtermékenyítés segítségével fogant, szülei csodagyermekként tekintettek rá 2008-as születésekor. Kezdetben voltak is különbségek kinézetre a bátyjával, ám a szülők nem tulajdonítottak ennek nagyobb jelentőséget. A DNS-teszt után azonban kiderült, ez azért van, mert a két testvér két különböző apától van. Ezt pedig Vannernek közölnie kellett a 12 éves fiával, aki szerencsére jól fogadta a hírt.

Még mindig te vagy az apukám, mondta, mire én azt válaszoltam neki, hogy igen, én vagyok az és mindig is én leszek. Különleges pillanat volt 

- emlékezett vissza Vanner.

A család ezt követően ügyvédet és tanácsadókat fogadott, majd kiderítették, hogy Tim biológiai apja egy Devin McNeil nevű férfi. A klinika ugyanis véletlenül összekeverte a mesterséges megtermékenyítés során a két férfi spermáit. 

Amikor belevágsz, tájékoztatnak a kockázatokról, a rizikófaktoroktól, arról, hogy nem biztos, hogy sikerül, vagy arról, milyen hormonális változások történnek majd a testedben. De arról nem beszéltek, hogy összecserélhetik a spermákat...

- közölte Donna.

A két család végül feldolgozta a történteket, írja a LadBible.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek