Jövőkép

Pusztító hírt kapott az emberiség: még idén elszabadul a gyógyíthatatlan betegség, ők az érintett korosztály!

Bors

Létrehozva: 2024.09.04.

Az év hátralévő részében újabb küzdelmekkel kell szembenéznünk.

A TikTok népszerű időutazója, Eno Alaric újabb jövendöléseket tett közzé. Elárulta, hogy milyen rendkívüli felfedezéseket tesz az emberiség még 2024-ben!

Szeptember 20-án körülbelül 70 új állatfajt fedezünk fel Ausztrália egy eldugott részében. A különleges élőlények között lesznek egyméteres pókok, háromméteres pillangók és 30 méteres kígyók, és olyan madarak is, amelyeken utazni is lehet.

Október 7-én a kutatók megtalálják a gyógymódot a rák három típusára, egy légy szemének, egy egzotikus levélnek és egy gombának a mixelésével. Ez a kombináció elpusztítja a bők-, máj-, és agyrák káros sejtjeit.

November 12-én egy földönkívüliek által elrejtett tárgyra bukkanunk az Antarktiszon, amely felszínre hozásával azonban elszabadul egy betegség, amelyre nincs gyógymód. A gyorsan terjedő kór furcsa módon csak a 12-25 év közötti férfiak szervezetét támadja meg.

December 21-én egy ősi földalatti város kerül elő Egyiptomban. Olyan technológia is a kezünkbe kerül onnan, amely lehetővé teszi, hogy elutazzunk vele más élhető bolygókra. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek