Horrornyaralás

"Rettenetesen megijedtünk" - vérmérgezéssel került kórházba a 12 éves fiú, összeomlott a család

Bors

Létrehozva: 2024.09.17.

Az egész család gyomorbántalmakra panaszkodott, de a kamasz nem úszta meg ennyivel.

Egy 12 éves brit fiú élet-halál harcot vívott, miután Egyiptomban nyaralt. Lawrence Pahollaria Hurghadába utazott szüleivel az easyJet utazási iroda szervezésében, hazatérve azonban a legrosszabb rémálmuk vált valóra.

Miután hazatértek Észak-Londonba, Lawrence hányással és hasmenéssel küszködött. Állapota annyira súlyos lett, hogy kórházba kellett vinni, ahol vérmérgezést és szalmonellát diagnosztizáltak nála, amit intravénás antibiotikumokkal kezeltek.

Egyértelmű volt, hogy Lawrence sokkal rosszabbul van, minthogy ez egy egyszerű gyomorrontás legyen. Tudtuk, hogy beteg, de amikor kiderült, hogy vérmérgezése van, rettenetesen megijedtünk. Pánikba estem, és nehéz volt nem a legrosszabbra gondolni

– nyilatkozta a kamasz édesanyja, az 54 éves Trudi Law. Lawrence 2023. július 20-án érkezett meg az üdülőhelyre édesanyjával, apjával, Fatmirral és 13 éves nővérével, Floriannával egy kéthetes nyaralásra. Az ott tartózkodás negyedik napján anyja és nővére gyomorfájdalmakra és hasmenésre panaszkodott - írja a Mirror. Trudi elment az orvosi központba, ahol antibiotikumokat írtak fel neki, valamint hasmenés elleni gyógyszert és rehidratáló sókat kapott mindkettejük számára. Később Fatmirnál is gyomorbetegség tünetei jelentkeztek, de ők a gyógyszerektől jobban lettek.

Trudi azt is elmondta, hogy amikor megérkeztek a hotelbe, a kosz miatt szobát kellett váltaniuk. Utólag azt kívánja, bárcsak másik hotelbe költöztek volna. Az ügy kapcsán vizsgálat indult. Az easyJet szóvivője azt nyilatkozta, az egészség számukra a prioritás, éppen ezért az általuk kínált szállodák megfelelnek az egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek