Veszélyben

Rokkantkocsis férfi és kutyája tűnt el - ide vezettek a nyomok

Létrehozva: 2024.09.24. 14:30

Az idős bácsinak az esti órákban veszett nyoma. Döbbenetes helyen találtak rá Gyömrőn.

Hatalmas riadalmat okozott egy idős férfi tegnap (szeptember 23.), Gyömrőn. A rokkantkocsival közlekedő nyugdíjas férfi és kiskutyája ugyanis szőrén szálán eltűnt és senki nem tudta, hol lehet a kutya és gazdája. 

A férfit végül Gyömrőn, egy szántó közepén találták meg. A bácsi elakadt a rokkantkocsijával Fotó: Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság

Az aggódó rokonok természetesen egítséget kértek szerettük felkutatásához, így azonnal riasztották is a gyömrői polgárőröket és az önkéntes tűzoltókat is. A keresésre összeállt csapatok azonnal munkához láttak, ami nem meglepő: az éjszakai hidegben eltűnt férfi ugyanis nagy veszélyben volt. 

Szerencsére az idős férfire időben rábukkantak, méghozzá nem is akárhol: a nyugdíjas egy szántóföld közepén akadt el a rokkantkocsijával, ott vesztegelt kiskutyájával együtt:

19:32-kor kapta a riasztást a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság, hogy Gyömrő határában egy személy eltévedt, majd a szántós, erdős részen elektromos rokkantkocsijával elakadt, megtalálásához kértek segítséget 

- magyarázta a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság. Hozzátették, hogy nem csak ők, hanem a polgárőrök is elindultak, hogy felkutassák a férfit. Időközben a mentősöket és a rokonokat is riasztották, hogy mindenki megnyugodhasson: a nyugdíjasra időben rátaláltak. A bajba jutott urat ezután kocsijával együtt kimenekítették az őt foglyul ejtő bozótos területről, majd egy ipari területre vitték. Itt adták át végül az odarohanó mentősöknek.

Az egység a Gyömrői Polgárőrség segítségével a személyt felkutatta, majd egy közeli ipari területre kísérte. A Mentőszolgálat könnyű sérülésekkel kórházba szállította

 - zárták soraikat az önkéntes hősök. A kiskutyának sem esett baja: a tűzoltók ugyanis hozzáfűzték, hogy az ebet és a kocsit is épségben átadták a helyszínre érkező rokonoknak. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek