Tűzeset

Sokkoló tragédia: gázrobbanás végzett a két kisgyermekkel és anyjukkal

K.B.

Létrehozva: 2024.09.24. 09:30

A tűzoltók két családtagot még időben ki tudtak hozni.

Borzasztó tragédia rázta meg az olaszországi Saviano városát vasárnap éjszaka. A mentőszolgálat munkatársait egy tűzesetről értesítették este 10 körül. A kiérkező egyenruhások egy lángoló háztömböt találtak, ahol kiderült, hogy egy gázrobbanás történt az esti órákban. A baleset során egy édesanya és két kisgyermeke a helyszínen életét vesztette, a családfőt és egy kétéves kisfiút azonban még biztonságban ki tudtak menteni a romok közül a lánglovagok. A fiú állapota stabil, az édesapa jelenleg is kritikus állapotban fekszik a városi kórházban.

tűz, tűzoltó
A tűzoltók három ember holttestére bukkantak az épületben /Fotó: Pexels (illusztráció)

A szomorú tűzesetről a Metro magazin számolt be, mint írták egy gázpalack robbanhatott be a házban, ez okozhatta a tragédiát. Luca Cari a tűzoltóság szóvivője arról beszélt, hogy a kollégáinak nagyon óvatosan és lassan kellett haladnia a romok között, ugyanis a ház bármelyik pillanatban összedőlhetett volna.

 

A kollégáim először egy hatéves kisfiú és egy négyéves kislány holttestére bukkantak, majd néhány órával később az édesanyjukra találtak rá élettelenül a romok között

 

 - árulta el a férfi. A tűzoltók szerint az épület második emeletén történhetett a gázrobbanás, amely maga alá gyűrte a földszinti lakást, amelyben a család lakott. A rendőrség nyomozást indított az ügy részleteinek feltárása érdekében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek