Kapcsolat

"Az anyja halála miatt akar összejönni velem az exem"

L.A.

Létrehozva: 2024.09.17.

A férfi épp az anyja betegsége miatt, derült égből villámcsapásként szakított a nővel, a barátok most mégis a nőt kritizálják.

Egy nő a Reddithez fordult tanácsért, miután váratlanul felhívta volt a barátja, aki egy családi válság idején vetett véget kapcsolatuknak. A bejegyzésre rengetegen reagáltak, és egyetértettek azzal, ahogy a nő ezután döntött.

törött szív, szerelem, szakítás
Véget ért a kapcsolat, aztán az ex újra feltűnt  Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Öt együtt töltött év után a harmincas évei elején járó nő és barátja, Jason a jövőt tervezték, házassággal és gyerekekkel. De 2023 nyarán Jason szakított vele, miután édesanyjánál rákot diagnosztizáltak. Azzal magyarázta a szakítást, hogy jelenleg fontosabb a családja. Annak ellenére, hogy a nő támogatta volna kedvesét, a férfi nem akarta vele tartani a kapcsolatot semmilyen téren.

Így ezek után rájöttem, hogy a szüleimen és a barátaimon kívül nincs senkim. Nem akart velem beszélni, hiába hiányzott nagyon. Rettenetesen magányos voltam a szakítás után, de sikerült túltennem rajta magamat és újra randizni kezdtem

– kezdte a nő a történetét.

A dolgok azonban váratlan fordulatot vettek, amikor Jason felvette vele a kapcsolatot édesanyja halála után. Azért kereste meg a nőt, hogy újra együtt legyenek, mint régen.

Azt mondtam, hogy nem akarok már tőled semmit, a te érdekedben, majd letettem a telefont.

Míg a nő szilárdan kitartott döntése mellett, néhány közös barát Jason oldalára állt, megkérdőjelezve az együttérzését.

Most néhány barátom rosszat gondol róla. Zavarba ejt, hogy a szüleimen kívül szinte mindenki azt gondolja, hogy kicsinyes vagyok és hiányzik az együttérzés belőlem. Nem tudom, mit kellett volna tennem.

Tara Arutunian, New York-i okleveles pszichoterapeuta azonban úgy véli, hogy a nő jól döntött. Ha úgy érezzük, hogy a megfelelő kapcsolatban vagyunk, egy életválság nem az elszakadás iránt vált ki vágyat, hanem épp az ellenkezője lesz igaz: partnerünkhöz fordulunk támogatásért. A Reddithez forduló hölgy kétségtelenül rájött, hogy jobbat érdemel az exénél – írja a newsweek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek