Időjárás

Már csak napjaid vannak hátra és kezdődik a szenvedés

Bors

Létrehozva: 2024.09.26.

A vénasszonyok nyara még nagyon sok mindent tartogat neked. Olyan szenvedés előtt állsz, ami nemcsak téged érint majd.

A szeptember 24-ei keddi hidegfront megtörte a korábban napokon át tartó kellemesen nyárias időt. A vénasszonyok nyara azonban továbbra sem ért véget. Ráadásul most olyan szenvedés előtt állsz, amiről jobb, ha mielőbb megtudsz mindent.

időjárás, előrejelzés, meteogyógyász, dr. Pintér Ferenc, Meteo Klinika, nyár, ősz, vénasszonyok nyara, szenvedés, fejfájás, vérnyomás ingadozás,
Sok fejfájást és még több szenvedést okoz majd a vénasszonyok nyara / Fotó: Köpönyeg

A keddi hidegfront hatása az ország keleti felén még szerda délelőtt is érezhető volt, így az ott élők többnyire görcsös folyamatokat, szív- és légzési nehézségeket, mellkasi fájdalmat tapasztalhattak.

Egy olyan időjárási helyzet kezdődik, aminek a fő eleme egy erős melegedés. Pénteken akár a 30 fokot is megközelítő hőmérsékleti értékeket mérhetünk.

- figyelmeztetett dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója. A szakember hozzátette, hogy a keddi és a pénteki időjárás maximumai között néhol akár 10 fok is lehet. A napokban tapasztalható erős melegedés, valamint az azt követő erős fronthelyzet meglehetősen nehéz napok elé állítja a fejfájósokat, de nemcsak őket.

- Ezek a panaszok már nemcsak az idősek, hanem akár a tizenévesek körében is előfordulhatnak.

- jegyezte meg a meteogyógyász, aki szerint a szerdától péntekig nyugodt időszakot egy erősen hullámzó követi majd.

Nagyon komoly terhelés előtt állnak az arra érzékenyek. Főként a csütörtök és a péntek lesz megterhelő számukra. Szombattól pedig erős frontos időszak köszönt be.

A szakember szerint jó, ha az időjárás változásaira érzékenyek tisztában vannak vele, hogy csupán pár napjuk maradt hátra, mielőtt kezdetét venné a szenvedésekkel teli, terhelő időszak, mely során a szervezetük nagyon rossz állapotba kerül majd.

Kéz a kézben jár a szenvedés a vénasszonyok nyarával

A Köpönyeg előrejelzése szerint csütörtökön erősen fátyolfelhős idő várható, de helyenként vastagabb felhők is megjelennek az égen, viszont csak néhol északon és északkeleten fordulhat elő átmenetileg kisebb eső. Sokfelé erős, a Dunántúlon és északon többfelé viharos lesz a déli, délnyugati szél. Reggelre a kevésbé szeles tájakon pára, köd képződhet. Délután 23-28 fokot mutathatnak a hőmérők. Ezek szerint pedig továbbra is tart a vénasszonyok nyara.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek