tragédia

Nem volt beteg: előzmény nélkül hunyt el Szoboszlai 9 éves szurkolója

Létrehozva: 2024.09.28. 16:30

A család most sem érti, mi történt.

Szülőként életünk legnagyobb feladata az, hogy vigyázzunk a gyermekünkre. Minden édesanya azt szeretné, hogy kicsinyének a lehető legjobb élete legyen, éppen ezért nagy gondot fektetünk a megfelelő neveltetésre, az oktatásra és az egészségére. Ugyanakkor azt is nagyon szeretnénk, hogy a gyermekünk boldog legyen, éppen ezért igyekszünk minél több élményt és kalandot biztosítani neki. Sajnos azonban történnek olyan tragédiák, amibe egy egész család képes beleroppanni. A kis Freddie Pritchard családja még mindig nem tudott feleszmélni a történtekből. 

A kis Freddie igazi focista volt

Freddie Pritchard egy igazi tündér volt, akiért mindenki rajongott. Folyton pimasz mosoly húzódott az arcán, tele volt élettel és vidámsággal, és imádott a szabadban lenni. Soha nem volt semmilyen komolyabb betegsége, és nem utalt arra semmilyen jel, hogy valami probléma lenne az egészségével. Éppen ezért halála teljesen váratlanul érte a családot.

Freddie, a hatalmas Liverpool-szurkoló 9 éves a szüleivel nyaralt Tenerifén. A hazafele úton nagyon rosszul lett, és hiába próbálták ellátni, hiába tettek meg mindent annak érdekében, hogy megmentsék az életét, nem sikerült. Teljesen váratlanul hunyt el, és senki nem érti, mi lehet az oka. A vizsgálatok még mindig folynak, a szülők pedig válaszokat akarnak. Az iskola egy fát ültet Freddie emlékére, és minden osztálytársa keservesen gyászol - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek