Párkapcsolati probléma

"Mit tegyek? Terhes vagyok, de szörnyű dolgot tudtam meg a gyerekem apjáról!"

H. A.

Létrehozva: 2024.09.12.

A nevét elhallgató nő tart attól, hogy egyedül kell felnevelnie a gyerekét.

Évek óta tartó hűtlenségről számolt be egy várandós anyuka Redditen. A 39 éves nő a három év óta tartó kapcsolatuk elején jött rá arra, hogy a barátja másokkal is összeszűrte a levet, ám egy párterápiát követően sikerült rendezniük a kapcsolatukat. Nemrég azonban a már terhes nő pusztító felfedezést tett a partnerével kapcsolatban.

szomorú, sír, síró, nő, gondolkodó, töpreng, dilemma
Szörnyű felismerésre jutott a már terhes nő / Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Ma tudtam meg, miután konfrontálódtam vele, hogy megint beszélget az egyik nővel, akivel annak idején megcsalt. A barátom elmondta, a nő azt üzente neki, még mindig gondol rá, és ő ugyanezt írta vissza

- osztotta meg a leendő anyuka, aki úgy érzi, csapdába került: nem akarja mérgező környezetben felnevelni a babáját, de fél attól is, hogy egyedül maradjon egy gyerekkel.

Most úton van egy baba, és ezt már nem tudom megtenni magammal. Félek, hogy nincs erőm elmenni, de ezt már nem akarom. Szánalmasnak érzem magam, és félek egyedül vállalni a terhességet, valamint felnevelni egy gyereket. Hagyjam, hogy terápiára menjen és mentsem meg a kapcsolatunkat, vagy hagyjam el őt végleg?

- tette fel a kérdést a nő.

A Reddit-felhasználók a poszt alatti kommentszekcióban egyértelműen arra biztatták a kismamát, hogy mihamarabb zárja le a kapcsolatát, és hagyja el a párját, aki sosem fog megváltozni. Magának és a gyermekének is ezzel teszi a legjobbat, tették hozzá.

Távozz végleg. Kérlek, kérlek, hagyd el a barátod végleg! Sokkal jobb anya leszel nélküle. Hatalmas súly fog leesni a válladról

- jelentette ki az egyik kommentelő, a Daily Star beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek