Ajándék

A Terminátor nem ment haza üres kézzel Magyarországról - nézd, mit kapott ajándékba!

Létrehozva: 2024.09.16.

Módosítva: 2024.09.17.

Különleges, névre szóló, egyedi ajándékot kapott Arnold Schwarzenegger. A Terminátor ezt biztosan magánál hordja majd ezentúl, emlékezve szülőhazájára és Magyarországra.

 Arnold Schwarzenegger, a Terminátor főhőse Csehországban forgatott, és mivel nagyon szereti Magyarországot, a magyarokat - nem mellesleg tiszteli és barátjának tartja Orbán Viktort -, átruccant Budapestre is, ahol egy edzőterembe is elment a magyar miniszterelnökkel, biztatva őt is az edzésre. 

Terminátor
Orbán Viktor Arnold Schwarzeneggerrel, a Terminátorral az edzőteremben. Fotó: Facebook

Arnolddal edzeni olyan, mint Pelével dekázni. Felemelő

- írta a miniszterelnök a kisfilmhez, ami arról készült, hogyan tanítja meg őt egy gyakorlatra a Terminátor. 

Nyitrai Zsolttal is találkozott a Terminátor

A híres amerikai testépítő, színész, politikus találkozott Nyitrai Zsolttal, a miniszterelnök főtanácsadójával is, vele sem először.

Nyitrai Zsolt a Terminátorral: különleges ajándékot adott át. Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

"A  Terminátorral először szülőhazájában, Ausztriában találkoztam... Arnold Schwarzenegger komoly ember, hiszen amibe belefogott, abban mind a csúcsra jutott: sport, filmezés, politika. Ezt csinálja utána valaki!" - nyilatkozza róla Ómolnár Miklós Csakazértis című könyvében. 

Arnold imádja Magyarországot és a magyarokat, otthon érzi magát Budapesten

- mondta a Borsnak a mostani találkozó után a miniszterelnök főtanácsadója, aki egy különleges ajándékkal lepte meg a Terminátort, amit megmutatott a Borsnak:

Az osztrák és a magyar címerrel díszítették a bicska szürkemarha csontból készült nyelét Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

A Terminátor olyan emléket vihetett haza Magyarországról, amit biztosan nem felejt el: egy, a nevére szóló, egyedi tervezésű, az osztrák és a magyar címerrel ellátott szalonnázó bicskát, Madaras János Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye késkészítő mesterének munkáját.

A bicska pengéjébe Schwarzenegger nevét gravírozták Fotó: Miniszterelnöki Kabinetiroda

A szalonnázó bicska nyele magyar szürkemarha csontjából készült és egyaránt emlékezteti majd a Terminátort szülőhazájára, Ausztriára és az általa oly nagyon kedvelt magyarokra. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek