Tiktok

Sztár lett a TikTokon a 105 éves Laci bácsi, elárulta a hosszú élet titkát

SK

Létrehozva: 2024.09.15.

105 éves lett az ország legidősebb TikTok-sztárja, és ebből az alkalomból Laci bácsi elárulta a hosszú élet titkát.

A TikTok-sztárrá vált Papp Laci bácsi 105 éves lett. Életét egy otthonban tölti, próbál vidám maradni, de szörnyen hiányzik neki szeretett felesége, Margit. Laci bácsi a Fanny magazinnak beszélt arról hogy mi a titka

– Aki az Istent szereti, annak minden a javára válik – üzente a fiataloknak 105. születésnapja alkalmából az idős úr, aki jó tanácsa mellé útravalóul a hosszú élet titkát is megosztja.

Nagyon fontos, hogy minden nap meglegyen a testedzés. Reggelente 100 spiccet és 10 guggolást végzek, hogy fitt maradjak 

- avat be Laci bácsi a rutinjába.

papp laci bacsi-02-BS
Jó pár évet letagadhatna a 105 éves Laci bácsi Fotó: Bánkúti Sándor


 

Hatalmas volt köztük az összhang

Nagy port kavart a médiában a hír, hogy Laci bácsit – immár közel egy éve – elszakíthatták szeretett feleségétől, Margittól. Az asszony családja szerint Margit nem akart otthonba költözni a férjével, ezért magukhoz vették, ezt később Margit megerősítette.

papp-danko-02-BS
Hiányolja feleségét, Margitot Fotó: Bánkúti Sándor


 

„Lélekben együtt vagyunk”

Laci bácsi azonban nem hiszi, hogy a felesége önszántából valaha is úgy döntött volna, hogy elhagyja, hiszen hatalmas szeretet és összhang volt közöttük.

– Egész életemben szerettem a nőket, szerettem az asszonyokat és mindig három sárga rózsával tiszteltem meg őket. Ne értsenek félre, nem csapongásból, hanem tiszteletből. Szeretettel és tisztelettel gondolok drága feleségemre, Pappné Dankó Margitkára, akivel körülbelül harminc éven keresztül szeretetben éltem. A gonosz megjelent, mert ahol a szeretet megjelenik ott Isten van és ahol pedig Isten van, ott a gonosz is megjelenik és én ezt könnyek nélkül nem tudom megélni. Lélekben együtt vagyunk – mondta meghatódva a 105 éves férfi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek