Titkok

„Titkos 50 éves leveleket találtam a házfelújítás során elrejtve - sírva fakadtam, amikor elolvastam őket”

B.

Létrehozva: 2024.09.09.

Amikor az új csövek lefektetésére készültek, akkor találták a leveleket.

Egy építőmestert könnyekig meghatottak azok a levelek, amelyeket egy padlódeszka alatt talált egy befőttes üvegben. A kézzel írt üzenetek többsége az eredeti borítékban volt, postabélyeggel ellátva.

Amikor az új csövek lefektetésére készültek, akkor találták a leveleket (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

John Ward és egy Beth nevű nő az 1970-es évek elején randevúztak egymással, szerelmes leveleik pedig még mindig olvasható állapotban vannak, annak ellenére, hogy több mint öt évtizede el voltak rejtve egy Nottingham állambeli házban. Amit Bal Singh építőmester egy barátjának segített felújítani. Amikor az új csövek lefektetésére készültek, akkor találták a leveleket.

Az 1971 májusa és októbere között írt szívhez szóló feljegyzések két fiatal szerelmes kapcsolatát mutatják be. A nő a közös hétvégékről mesélt.

Drága John. Remélem, rendben visszaértél Liverpoolból. Nem tudom, milyen napod volt, de nekem rossz volt nélküled. Egész nap nem voltam sehol. Nem akartam nélküled bárhova is menni. Egész nap egyedül voltam, csak rád gondoltam. Nagyon hiányoztál, alig várom az időt, amikor örökké együtt leszünk

- olvasható az egyik levélben.

Kedves John. Csak azért írok, hogy tudd, épségben hazaértem. Drágám, őrülten hiányzol. Szeretném, ha még mindig veled lennék. Majdnem sírva fakadtam, amikor ma este elindult a busz. Úgy éreztem, mintha a szívem a torkomban lenne, majdnem leugrottam a buszról. Alig várom a pillanatot, amikor végleg együtt leszünk. Jobban szeretlek, mint valaha is tudhatnád. Szuper hétvége volt, nagyszerű ember vagy és szeretlek, soha ne változz meg, örökké a tied leszek

- idéz egy másik írást a Mirror.

Beth és John 1971-ben 16 és 20 év közöttiek lehettek, most pedig 69 és 73 év között valahol.

A szerelmes leveleken kívül az építőmester rajzokat is talált a tapéta mögött az egyik hálószobában. Singh úr elmondta, nem ritka, hogy régi házakban szokatlan tárgyakat találnak.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek