Tragédia

Tragédia Piliscsabánál: hiába harcoltak a kocsiból kiszabadított emberekért - fotók

Létrehozva: 2024.09.20. 13:05

Kamion és autó ütközött össze a 10-es úton péntek reggel. A balesetben ketten meghaltak, míg egy ember életveszélyesen, egy pedig könnyebben sérült.

A tragikus végkimenetelű baleset a 10-es főúton történt Piliscsabánál: információink szerint egy autó és egy kamion ütközött össze azután, hogy a kocsi - eddig ismeretlen okokból - áttért a szembejövő sávba. A Bors a helyiektől megtudta, hogy a kocsi borzalmasan összetört, az eleje szinte teljesen megsemmisült, a motortérből pedig vastag füstoszlop csapott fel.

A baleset során kocsi eleje teljesen összetört, a motortérből vastag füstoszlop csapott az ég felé   Fotó: Bors

A mentők, a tűzoltók és a rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol kiderült, hogy az összeroncsolt kocsiban utazó három ember mindegyike benn ragadt: 

Kamion és személyautó ütközött össze Piliscsabán, a 10-es főút belterületi szakaszának 24-es kilométerszelvényénél, a Feketefenyő utcában. A balesethez az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak, akik feszítővágó segítségével három embert kiemelnek a gépkocsiból 

- közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Miután a tűzoltók kiemelték a három embert, azonnal átadták őket a mentőknek. Információink szerint az autót vezető sofőrön már nem lehetett segíteni, szinte azonnal életét vesztette, a hátul utazó fiatal férfi életéért azonban a helyszínen hosszú időn keresztül harcoltak.

 Sajnos őt sem lehetett megmenteni: a mentősök minden küzdelme ellenére ő is a helyszínen hunyt el, míg az anyósülésen utazó középkorú férfit életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

baleset
Az utat még a baleset után is vastagon borították a rommá tört kocsikról leszakadt törmelékek   Fotó: Bors

A balesetben a teherautót vezető férfi is könnyebben sérült, úgy tudni, hogy őt is kórházba kellett szállítani. Lapunk úgy értesült, hogy a történtek után borzalmasan nézett ki a helyszín, még a később érkező kocsik is vastag törmelékhalmokon gázoltak át. Azt, hogy pontosan mi okozta a tragédiát, egyelőre nem tudni, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek