Eltűnt

"Tudd, hogy mindannyian hazavárunk!" - kétségbeesve üzent a Pécsről eltűnt Krisztiánnak felesége

Bors

Létrehozva: 2024.09.01.

Módosítva: 2024.09.01.

A 37 éves férfi elvitte gyermekeit az iskolába, majd eltűnt.

Egy ország keresi a 37 éves veszprémi születésű Goman Krisztiánt, akit eltűnése előtt egy pécsi iskola közelében láttak. A közel 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, barna szemű tetoválással rendelkező férfi Pécsen él feleségével, Rékával és három lányukkal.

sziréna, rendőr, rendőrség
Krisztiánt a rendőrség is keresi Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Június 14-én pénteken elvitte a lányokat suliba, épségben be is értek és Krisztián azóta semmi életjelet nem adott magáról

- osztotta meg a Borssal Krisztián felesége, Réka, aki minden lehetséges módon igyekszik megtalálni férjét, akivel korábban még soha nem fordult elő, hogy egy szó nélkül eltűnt volna.

Fogalmunk sincs, hogy hova mehetett és miért, de azóta sem jelentkezett, pedig a telefonja még három napon át kicsengett

- tette hozzá Réka, aki elmondta, hogy a rendőrség a lányaik pécsi iskolájának közelében is kereste a férfit, valamint a telefonját bemérve is.

A 37 éves Goman Krisztiánt haza várja szerető felesége Seherezádé és 3 lányuk
Feleség és 3 lánya várja haza a férfit Fotó: Olvasói fotó

 Információink szerint Krisztiánt az eltűnését követően két mentőcsoport, a Pécsi Mentőkutyás Egyesület és a Szekszárdi Kutatómentők is keresték az utolsó cellainfó alapján kijelölt területen, 3 tavat is átszonároztak és átnézték a környéket, de a terepi kutatás sajnos nem vezetett eredményre.

A telefonját és az iratait is vitte magával, minden szokásos dolgot, amit máskor is szokott

- tette hozzá Krisztián felesége, aki a 14, a 12 és a 10 éves lányukkal együtt haza várja férjét, gyermekei édesapját.

Krisztiánt a rendőrség is keresi Fotó: police.hu

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!

Seherezádé emellett cikkünkkel üzent férjének, aki remélhetőleg látja a neki szánt üzenetet:

Fogalmam sincs mi történhetett, miért és hová mehettél, de nagyon aggódunk érted! Ha ezt látod, akkor tudd, hogy mindannyian haza várunk!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek