Lángok

Rohantak a tűzoltók: tűz ütött ki a karosszérialakatos műhelyben, egy szerelő meg is sérült - Fotók

M. N.

Létrehozva: 2024.09.26.

Perceken múlott, hogy a tűz ne terjedjen át a környező épületekre. A tűzoltók megfékezték a karosszérialakatos műhelyben a tüzet, de egy embert így is el kellett szállítania a mentősöknek.

Hatalmas lángok csaptak fel vasárnap Tiszaföldváron egy karosszérialakatos műhely udvarán. A helyszínre először a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság emberei érkeztek, akik azonnal elkezdték oltani a lángoló autókat. A tűzvészben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

karosszérialakatos
Az épületek is veszélyben voltak / Fotó: Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság 

Riasztást kaptunk, miszerint több autó is ég egy karosszérialakatos műhely udvarán

– kezdte lapunknak Fábián Attila, a tűzoltóság parancsnoka. 

Olyan munkát végezhettek a szerelők, amitől kigyulladt az autó. A rendőrség vizsgálja, hogy történt-e tűzvédelmi szabálysértés.

A karosszérialakatos műhely udvarán több autó is állt, ezekre kezdtek átterjedni a lángok. A tűzoltók gyors beavatkozásának hála, nem terjedt át a tűz a lakóházakra.

karosszérialakatos
Az egyik szerelő meg is sérült a tűzben / Fotó: Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság 

- Az udvaron több autó egymás mellett parkolt, ezekre is átterjedt a tűz. Az a szerencse, hogy nem mindegyikre, illetve az épületre sem, mert hamar kiértünk. Máskülönben veszélyben lettek volna a környező házak is.

A parancsnok szerint összesen négy autó égett le. Van amelyik totálkáros lett, de van olyan, amit csak épphogy érintett a tűz.

A rendőrség vizsgálja, hogy történt-e közveszélyokozás

– mesélte. 

Annyit tudok még, hogy az egyik szerelő is megsérült. Ő volt ott, amikor fellobbantak a lángok. Éppen az üzemanyag tank közelében végzett valamilyen munkát, majd az üzemanyag gőze gyulladt be. Ez okozta a bajt. Őt a mentősök kórházba szállították 

– zárta szavait a parancsnok. 
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek