Elképesztő

Vásárolni támadt kedve, elkötötte szülei kocsiját a 8 éves lány - Videó

K. C.

Létrehozva: 2024.09.19. 14:00

Elképesztő, mit meg nem tett egy frappucinoért a nyolcéves kislány.

Egy nyolcéves kislány annyira vágyott a bevásárlásra, hogy több mint 16 kilométert vezetett egyedül az édesanyja autójával, hogy eljusson egy Target áruházba.

Fotó:  Pixabay (képünk illusztráció)

A család vasárnap reggel 7 óra körül hívta a rendőröket, hogy bejelentse a kislány, valamint a Nissan terepjárójuk eltűnését az ohiói otthonukból.

A szomszéd házán lévő biztonsági kamerafelvételből derült ki, hogy a lány egyes egyedül kötötte el a járművet. A kutatást megkönnyítette, hogy idő közben a rendőrök kaptak egy bejelentést, miszerint egy kisgyerek a Rockside Roadon kelet felé halad a leírásnak megfelelő járművel. Ezután nem sokkal később a zsaruk kaptak egy hívást, amely szerint a terepjáró egy bainbridge-i Target áruház parkolójában állt. 

A fiatal kalandort az áruházban tudták lekapcsolni. A lány rokonai felhívták a boltot, és a terepjárójukkal együtt biztonságban hazavitték a lányt.

- Nos, végre találtam egy nőt, aki jobban siet a Targetben vásárolni, mint a feleségem. Egy nyolcéves sem tud jobban sietni. Szerencsére sikerült neki, és a bainbridge-i rendőrség azonnal megtalálta. Hagytuk, hogy befejezze a Frappuccinóját. Nem vagyunk gonoszok – mesélte megkönnyebbülten az apukája.

Az incidensben senki sem sérült meg. A lány azonban elismerte a rendőröknek, hogy nekiment egy postaládának, ami megrongálta a járművet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek