Gyász

Végzetes tragédia: 2 éves lánya halálát okozta egy ittas anyuka

KL

Létrehozva: 2024.09.29. 05:30

Hátborzongató részletek derültek ki az esetről.

22 év börtönre ítélték egy arizonai nőt, aki ittasan ült a volán mögé, balesetezett, amelynek következtében kioltotta, a mellette utazó 2 éves kislánya életét.

bűntény, bűnügyi helyszín, gyilkos, gyilkosság, rendőrség
Ittasan okozott halálos balesetet egy anyuka Fotó: Unsplash.com

Andrea Raeann Crespint az év elején ítélték el emberölés és halálos fegyverrel vagy eszközzel elkövetett súlyos testi sértés vádjával. A végzetes baleset 2023. augusztusában történt, amelynek következtében meghalt a 2 éves kislánya. Kellie Johnson, a Pima Megyei Felsőbb Bíróság bírája hétfőn 12, illetve 10 évre ítélte Crespint, amelyet egymás után kell letölteni. Emellett további négy hónapot kapott súlyos ittas vezetésért.

Eredetileg másodfokú gyilkossággal vádolták, de azokat később csökkentették, cserébe azért, mert beismerte bűnösségét. 2023 augusztusában Crespin a Mazdáját az út rossz oldalán vezette az Interstate-10-en, az arizonai Vail közelében, amikor belecsapódott két szembejövő járműbe. Az anyuka kislánya az első ülésen ült, és nem volt bekötve. A másik autóban utazó két gyermek, egy 1 éves és egy 7 hónapos sértetlenül megúszták az esetet. A többi utas is sérülések nélkül szálltak ki a járművekből.

Később kiderült, hogy Crepin véralkoholszintje 0,279 volt, ami a rendőrség szerint több mint háromszorosa a megengedett határértéknek.

Az arizonai gyermekvédelmi hivatal közleménye szerint 2020 júliusában kapott egy jelentést Crespinről és az apjáról, amely szerint a „pár elhanyagolta és fizikailag bántalmazta a gyermeket”, és „a szülők között családon belüli erőszakos incidens történt, amelyeknél a gyermek is jelen volt. Ám később az eljárást megszüntették a szülőkkel szemben - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek