Testkép

„Az emberek megkérdezik, hogy a férjemnek tetszenek-e a striáim - és ő a legjobb választ adja”

KL

Létrehozva: 2024.09.13.

Sokan nem erre a válaszra számítottak az influenszertől.

A hozzászólók folyamatosan azt kérdezik egy nőtől, hogy a férje szereti-e a terhességi csíkjait - és a válasza pedig sokak számára inspiráló lehet.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, Pixabay
A nő elárulta, hogy férje mit gondol a striáiról Fotó: Pixabay

Sarah Nicole Landry, akinek kétmillió Instagram-követője van, arról híres, hogy az önszeretetet hirdeti a közösségi médiában. A platformját arra használja, hogy megnyíljon a különböző önfelfedezéseiről, amelyeket a testképével kapcsolatban tett, és ezzel másokat is arra bátorít, hogy ne féljenek a változástól.

Egy nemrég készült videóban egy gyakran ismételt kérdésre válaszolt, ami a következő volt: 

És a férjednek tetszenek a striáid? Te hogy birkózol meg vele?

Kiderült, hogy elég jól kezeli. A videó elején Sarah látható, amint bikiniben pózol, megmutatja a hasát és a striáit.

− Én vagyok neki élete fénye. Minden komolysággal, igazából nem gondoltam, hogy bárki is rendbe lesz velük, nemhogy ő, főleg, ha én nem tudom elfogadni magam. Úgyhogy elbújtam. A kapcsolatunk első éveiben, majd a szülés után is bujkáltam, mindig pólót hordtam. Úgy éreztem, hogy ez teher, hiba, valami, amit szégyellnem kell - mesélte a nő.

Sarah bevallotta, hogy bárcsak visszacsinálhatná azt az időt, amit a rejtőzködéssel töltött, de nem teheti. Amit viszont megtehet, az az, hogy most megmutatja magát, szereti magát, és megmutatja másoknak, hogy normális dolog, ha ők is szeretik a testüket.

Mióta megosztotta a posztot, több mint 95 ezer ember lájkolta azt, így nyilvánvalóan sokakat megérintett az inspiráló szavak. Megdicsérték Sarah-t, amiért ilyen nyitott, amikor a testképről van szó - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek