Megcsalás

„Rendszeresen lefekszem a férjem főnökével – utálom magam érte, de félek, ha nem folytatom, kirúgja a férjemet”

B.

Létrehozva: 2024.09.20. 21:00

A dolgok nagy fordulatot vettek, amikor egyszer csak csörgött a telefon.

Egy édesanya viszonyt folytat a férje főnökével. Az egész akkor kezdődött, amikor a lányuknál rákot diagnosztizáltak, és férje főnöke mély együttérzését fejezte ki a helyzet miatt. Először csak egy ebédre hívta meg a nőt, ám azóta már szállodákban találkozgatnak és titkos viszonyt folytatnak. Az anya bevallotta, hogy utálja magát a helyzet miatt, és retteg attól, ha véget vet a dolgoknak, a férjét kirúgják.

Egy édesanya viszonyt folytat a férje főnökével (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

Megcsalom a férjemet a főnökével, és annyira undorodom magamtól

- fogalmazott a 34 éves nő a Redditen. Majd elmondta, hogy ő és férje már 12 éve vannak együtt, és nyolc éve házasok. Van egy hétéves kislányuk, életük idilli volt, egészen addig, amíg gyermeknél rákot nem diagnosztizáltak.

A hír nagy érzelmi és anyagi megterhelés alá helyezett bennünket. A kezelések, az eljárások, a kemoterápia és az orvoslátogatások... küzdöttünk, hogy legyen pénzünk mindenre. A feszültség nagy volt, és a házasságunk küszködni kezdett. Leginkább annak köszönhetően, hogy mindketten stresszesek voltunk, és állandóan hosszú órákat dolgoztunk.

Elárulta azt is, hogy a férje nagyon vágyott egy munkahelyi előléptetésre, ezért úgy döntött, elmegy vele egy munkahelyi rendezvényre.

Elkezdtem beszélgetni a főnökével. Megemlítettem, hogy a lányunknak olyan sok orvosi ellátásra volt szüksége, hogy küzdöttünk a megélhetésért. Említettem, hogy a férjem olyan keményen dolgozott ennél a cégnél, és hogy ez az előléptetés hogyan változtatná meg az életünket. A főnöke nagyon szimpatikusnak tűnt a helyzettel kapcsolatban, és azt mondta, hogy ezt mindenképpen figyelembe fogja venni, amikor döntést hoz

- mesélte a nő, akinek a telefonszámát elkérte a főnök, hogy majd megnézhesse a lányukat. A dolgok pedig nagy fordulatot vettek, amikor egyszer csak csörgött a telefon.

A férjem főnöke volt az, és azt mondta, nem tudja kirázni a fejéből a helyzetünket, és egy ebéd közben szeretné megbeszélni velem a dolgokat. A beszélgetés egy ponton azonban teljesen megváltozott, elmondta, mennyire vonzónak talál engem, és hogy más alkalmas jelölt is jelentkezett a férjem által megcélzott pozícióra. Gyorsan megértettem, mire megy ki a játék.

Amikor a nő hazaért, elkezdte átnézni a pénzügyeiket, és rájött, hogy rosszabb helyzetben vannak, mint gondolta.

Visszahívtam és megkérdeztem, hogy pontosan mit akar tőlem. Azt mondta, egyszer le akar feküdni velem, és garantálni fogja a férjemnek a pozíciót. Mondtam neki, hogy rendben van.

Körülbelül egy hónappal a találkozás után a férje főnöke azonban újra felhívta. 

Mondtam neki, hogy rohadjon meg, és ne keressen többet, de azt mondta, ha nem találkozom vele, nemcsak kirúgja a férjemet, hanem elmondja neki a történteket is

- idézi a családanya szavait a The Sun. Azóta pedig nem tudja, hogy mitévő legyen.

 

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek