Tragédia

10 órán át várakoztatták a kórház folyosóján a 31 éves Tamarát, ott halt meg

B.

Létrehozva: 2024.10.16.

A folyosóra száműzték Tamarát, mert egy másik betegnek nagyobb szüksége volt a szobára. A 31 éves nő később ott halt meg a kórházban.

Meghalt egy 31 éves nő, miután 10 órán keresztül magára hagyták egy betegszállító kocsin a kórház folyosóján.

Meghalt egy 31 éves nő, miután 10 órán keresztül magára hagyták egy betegszállító kocsin a kórház folyosóján (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

Tamara Davist légzési nehézségek miatt szállították be még 2022 decemberében a brightoni Royal Sussex Megyei Kórházba. Ahol ugyan kapott egy szobát, ahol oxigénre kötötték, később mégis a folyosóra száműzték, mert egy másik betegnek nagyobb szüksége volt a helyre. Annak ellenére, hogy Tamara állapota egyre rosszabb lett, már vért köhögött, egy betegszállító kocsin hagyták a forgalmas folyosón.

10 óra után végül egy egész orvosi csapatot hívtak hozzá, az intenzív osztályra szállították, ahol lélegeztetőgépre helyezték, de később meghalt. Halálát tüdőgyulladás, az influenza okozta szepszis és többszörös szervi elégtelenség okozta.

A halálának ügyében indított vizsgálat során kiderült, nincs bizonyíték arra, hogy Tamara halálához hozzájárult az, hogy a folyosón helyezték el.

A legsebezhetőbb pillanataiban otthagyták a folyosón, vért köhögött és hasmenése volt. A kórház az a hely, ahol biztonságban kell érezned magad, ha beteg vagy, de ez a kórház más volt

– idézi a The Sun az elhunyt Tamara testvérének a szavait.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek